tiistai 31. toukokuuta 2016

Tuntuman hakua...

Eilen tuli mahdollisuus mennä Noahin kanssa Elinan koulutukseen ja mie mietin ja puntaroin mennäkö vai ei, mutta päätin sitten kuitenkin selästä ja sunnuntain treenistä huolimatta mennä. Yllätyksekseni mun selkä kesti treenin tosi hyvin, eikä ole nytkään pahoillaan asiasta. Olen tässä syönyt paljon Buranaa, rullailut Foam rollerilla ja eilen lainasin Back on Track selkävyötä. Ehkä mä saisin elvytettyä itseni taas kasaan? 

Noah myöskin on pysynyt suorana ja vaikuttaa olevan ihan ok! Fyssari Noahilla on 14.6. ja ajattelin nyt valmistautua normaalisti kisoihin siihen asti. Eiliset treenit meni ihan hyvin ja sain hyvän vinkin meidän huonoihin niistoihin Elinalta! Josko sitä sitten muistaisi kisoissakin ohjata ne niin eli herkkää koiraa paineistamatta pitämällä katse ja rintamasuunta poissa koirasta? Persiissä on kyllä pelko kiellosta, mutta hyvin ainakin treeneissä toimi.

Ilmoitin meidät nyt " kisatreeneihin" 2.6. Lietoon 6.6. Raumalle ja 12.6. Lietoon. Lisäksi 5.6. on Isabelle Oreniuksen treenit ja päälle omat pienet estetekniset harjoitteet kerta viikkoon. Näillä mennään kohti  SM-kisoja! Ennen karsintoja vielä pitäisi sitten ehtiä pari treeniä ottaa jossain välissä... 

Luovuttiin oman seuran joukkueen varakoirakon paikasta ja laitoin haun SBCAKn joukkueeseen! Toivottavasti tulokset riittää sinne, että pääsisi taas täysillä mukaan viikonlopulle ja pääsisi tekemään ne "harjoitus startit" yksilöitä varten  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti