torstai 19. marraskuuta 2015

Elämän vietävissä

On aika kääntää uusi sivu elämässä ja agilityssa. Viime päivityksestä on aikaa hurjan paljon ja KAIKENLAISTA on ehtinyt tapahtua, hyvässä ja pahassa. Perheellisenä ja nykyään kahden lapsen äitinä ei ehdi enää elää koiraharrastukselle ja lajivalikoima on supistunut tähän yhteen niin koukuttavaan lajiin kuin agility! Ei anneta tämän kuitenkaan olla menestyksen tiellä, vaan ammennetaan siitä voimaa radoillekin :)

Suurin muutos on tapahtunut ihan kotilauman kokoonpanossa. Allekirjoittanut on tässä välissä jo ehtinyt pyöräyttää toisen lapsen, joka täyttää juurikin näinä päivinä 8kk. Meidän kotona pyörii itseni lisäksi tällä hetkellä edelleen sama aviomies ;) , lapset 3v ja 8kk, sekä koiruuksista Noah ja malinois Rotta. Taku joutui muuttamaan toiseen kotiin ystävän luokse koska ei vain sopeutunut lapsiperheen elämään, eikä lapsien vähän arvaamattomiin tapoihin. Kaikki epävarmuus lasten kanssa sekoitti lopulta koko laumajärjestyksen viime kesänä ihan totaalisesti ja kaikkien osapuolien puolesta parasta oli antaa Taku kotiin, jossa ei ole lapsia, hän pystyy rentoutumaan ja olemaan oma itsensä 24/7. Samalla tuli aikalailla luovuttua Takun kanssa harrastamisesta, mutta joskus elämä vie eri suuntaan kuin olit ajatellut. Edelleen kuitenkin tarkoituksena Takun kanssa kisata mahdollisuuksien mukaan kunhan hän ensin kotiutuu hyvin uuteen kotiinsa! Tärkeintä on kaikkien hyvinvointi elämässä.

Blogin päätähti Noah ja agility. Tavoitteena meillä on nauttia agilitysta, edetä niin kovaa kuin tassu kulkee ja harrastaa tätä mahtavaa lajia tosissaan, mutta ei koskaan liian vakavissaan! Säilytetään huumoria mukana ja muistetaan nauraa myös itsellemme. Me unelmoidaan MM-kisoista, menestyksestä ja täydellisyydestä, mutta tähdätään sinne tavoitteiden kautta ;)

Tervetuloa mukaan meidän agility maailmaan!

2 kommenttia:

  1. Nyt vasta muistin tulla kurkkaamaan kun huomasin linkin facessa. Hyvä hyvä! :) Jään seuraamaan teidän touhuja!

    VastaaPoista