tiistai 8. joulukuuta 2015

Juoksu-Ata ja huoltoa

Eilen ajelin hallille testaamaan bumpperin uutta paikkaa harjalle! Tein "ralliradan" ja katsoin miten osuu. Jokaisella toistolla osuma molemmilla takajaloilla kontaktin yläreunaan, mutta säännönmukaisesti osuen. Eli eli, mennään tällä taktiikalla ja katsotaan mitä se poikii. Vielähän täytyy käydä sivuetäisyydet, kääntymiset yms. läpi, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Tein kontaktitreenistä videon ja sehän olis tässä:

Ostin viikonloppuna uudet agilitykengät vanhojen stickyjen tilalle ja uudet on Merrelin jotain... oli eilisessä treenissä ekaa kertaa jalassa ja tuntui kyllä tosi hyvältä. Oikeastaan unohdin koko kenkien tunnustelun, joten pakkohan niiden on olla sitten hyvät  :D    Näissä on erikoisuuten "sisäänrakennettu sukka" joka estää hiekan ja tässä lajissa kumirouheen pääsyn kenkään. Samalla tekee kengästä tosi napakan tuntuisen jalkaan. ME LIKE!
Tänään oli Noahilla vuorossa Tanjan fyssarointi ja Noah oli ihan normikunnossa, pientä jumia siellä täällä, muttei mitään mullistavaa. Tällä viikolla ei enää tapahdukaan mitään agilityn saralla, koska "valitettavasti" allekirjoittanut lähtee vähän Pariisin reissulle viikonloppuna  ;)

Ensi viikolla palataan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti