torstai 21. tammikuuta 2016

Lohja 17.1.2016

Viime viikonloppuna jatkettiin siitä mihin ennen fyssaria jäätiin. Lauantaina kävin treenaamassa hallilla ennen kisoja. Etupalkalla  keppitoistoa näistä meille kisoissa vaikeista kulmista ja muutama kontaktien vahvistaminen. Tulipahan testattua samalla, että Noah kestää treenin, eikä jumeja enää tule. Hyvin on pysynyt nyt paikat auki  :)

Sunnuntaina oli kisat Lohjalla. Tällä kertaa ei yhtään nollaa mukaan, mutta hyviä rohkeita ohjausvalintoja, joista kahdella ekalla radalla onnistuminen, mutta kolmannessa ei vaan ehtinyt  :D   Mut hei... mä uskalsin! Ekan radan ainut virhe oli... taas... kepit. Toiseen väliin sujahti loivasta avokulmasta. Olis varmaan pitänyt auttaa enemmän, muuten rata meni tosi hyvin ja erikoisen tyytyväinen olin valinnasta juosta pituuden jälkeiseen valssiin! Toisella radalla Noah kävi yhden ylimääräisen hypyn ennen keppejä kun JOKU ohjaaja seistä törröttää suoraan koiran linjalla. Täytyy kyllä sanoa, että nämä keppivirheet meni korvien väliin tällä radalla ja valitsin muka sen varmemman kepeille viennin, kun en ollut ihan varma osaako Noah törkkäystä kepeille.... vaikka olenhan mä niitä joskus tehnytkin. Kolmannella radalla parissa kohdassa myöhästynyt ohjaaja, putkelta pitkäksi ja lopussa persjättö pahasti myöhässä, mutta hyvin Noah pelasti. Virhe tuli keinua edeltävältä hypyltä kun kielsi niistossa. Lähdin siitä itse liian aikaisin. Eli ei siis mitään suuren suurta, ratavirheet tuntui omassa päässä ihan valtavilta, vaikka nyt videolta katsottuna ei ole yhtään niin pahan näköistä touhua.

Tiistaina ajelin hallille treenaamaan niitä keppejä... kovasta vauhdista muutama toisto jatkaen omaa liikettä keppien ohi. Oikein jyrkässä avokulmassa käytin ohjuria, jotta saan Noahille onnistumisen kautta itsevarmuutta lisää. Tämä nyt joka tapauksessa vaatii  huoltoa. Samalla treenasin mieheni malinoisia Rottaa, jonka ilmoitin hetken mielijohteessa kisoihin lauantaille... treenattu on varmaan viimeisen kahden vuoden aikana 20 kertaa, joten hyvin se menee  :D  Tämän vuoden puolella olen esitellyt Rotalle etupalkan kontakteille ja kepeille. Lisäksi pitänyt keppien lopussa ohjureita, koska Rotalla ollut vaikeuksia suorittaa keppejä loppuun asti. Rotan olen kouluttanut ihan vasemmalla kädellä sinne päin, joten en todellakaan tiedä mitä ohjauksia se osaa tai ei osaa, joten tästä tulee mielenkiintoista  :D
2 kommenttia:

 1. "Toisella radalla Taku kävi yhden ylimääräisen hypyn ennen keppejä kun JOKU ohjaaja seistä törröttää suoraan koiran linjalla."
  Ai Taku? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups.... vähän oli tuon toisen karvakaverin jutut päässä tätä kirjoittaessa 😳

   Korjattu 😁

   Poista