tiistai 29. maaliskuuta 2016

Vähän ja kaikenlaista

Viime viikko oli tunteiden ja tapahtumien vuoristorataa. Elämää ihan sen kaikissa väreissä. Viikko alkoi suru-uutisella rakkaan mammani sairastumisesta ja tämän värittämänä vietettiin pääsiäisen pyhät, kummipojan synttärit, oman kuopuksen ensimmäiset synttärit ja jossain välissä kävin myös hallilla kahteen otteeseen ja juoksin myös yhdet kisat. Kaiken lisäksi sitten vielä loukkasin kisoissa selkäni... TAAS...  Kyllä se elämä osaa joskus sitten ravistella ihan kunnolla.

Täällä nyt käsitellään agilitya, joten kirjoitetaan nyt niistä.  Viime viikolla käytiin kahdesti kaverin kanssa treenaamassa hallilla ( KYLLÄ, ihan seurassa treenattiin, eikä aina yksin :P ). Ensimmäinen treeni tiistaina, jossa Jenni sai vähän katsoa Noahin juoksu-Ata ja otettiin myös muutaman vaikea keppikulma. Torstaina paria lyhyttä ratapätkää, johon oli sijoitettu kaikki kontaktit ja myös vaikeaa kepittelyä. Juoksu-Ata Jennin mukaan olisi paras tehdä ihan ilman bumpperia. Koira paljon rennompi ja osumat alemmas? Tämän kyllä huomasin itsekin sitten jo torstain treenissä! Katsotaan mitä tämä poikii. Vaikeita keppikulmia tehtiin ohjureilla muutaman kerran ja hyvin se osaa... vähän epäröi aloituksen kanssa, mutta jatkoi pujottelua kuitenkin!! Torstaina oikeastaan samaa, mutta osana rataa. Pysäytyksiä puomille, juoksu-Ata ja vaikeita keppejä ilman palkkaa toistoilla. Hyvin se keepi osaa kun ohjureilla pakotetaan vähän miettimään  ;)

Rottakin oli mukana torstaina ja sen kanssa ihan muutaman esteen kautta kontakteja, nopea perustreeni ennen kisoja. Rotan kanssa siis korkattiin viime sunnuntaina 3-luokka ihan vaan kokeiluna ja ihan hyvinhän se suoriutui! Toisella radalla olin niin ihmeissäni sen osaamisesta, että unohdinpa sitten ohjata yhden takaakierron ja pilasin hyvän radan, mut hei!! Vitsit se män hienosti!!  <3  Ekalla radalla eli hyppärillä hieman seikkailtiin meille vieraassa keppien sisäänmenossa ja viimeinen väli jäi pujottelematta, mut kyl se män hianost!
Noahin neljässä startissa sattui ja tapahtui, lähinnä ohjaajan huolimattomuusvirheitä. Ekalla startilla muutin tutustumisen jälkeen ohjaussuunnitelmaa ja matkan varrelta jäi yksi rytmitys ja sitä kautta yksi esten matkasta. Toisella startilla, joka on videollakin, luulin olevani vähän turhankin nopea ja otan itselleni liian vähän etumatkaa. Myöhästyn 3.esteen niistosta ja samalla oma painopiste jää liian eteen, enkä päässyt vetämään Noahia yli... ja se kun huomaa KAIKEN... sama toistuu seuraavassakin takaakierto päällejuoksussa. Tällä radalla loukkasin selkäni varmaan juuri tuossa 3.esteellä ja sehän tuntuikin kivalta sitten radan jälkeen ja loppupäivän. Mut me sitten reenattiin vähän keppejä!! Aikasr hienosti jäbä suoriutui  :)

Hyppärillä ihan vaan unohdin katsoa keppikulmaa koiran näkökulmasta sen jälkeen kun tuomari sitä radanrakennuksen jälkeen muokkasi oman maun mukaiseksi... joten ohjausvalinta oli varmaan jo tuomittu epäonnistumaan, etenkin kun selkäni kanssa juutun 4.esteen vastakäännökseen. Muuten kulkin kyl hianost... taas. Vimonen rata oli sitten vähän kaikenlaista, eikä siitä julkaista videomateriaalia :D
Huomasi kisapäivänä, että oma pää ei ollut ollenkaan mukana ja oli vaikea keskittyä. Noah oli vielä ekana ja kahdella viimeisellä startilla Rotta melkein viimeisenä. Täytyy seuraaviin kisoihin yrittää lähteä vähän paremmalla keskittymisellä, jos vaikka niitä tuloksiakin sitten tulisi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti