perjantai 1. huhtikuuta 2016

Ihanakamala juoksu-A...

VOIHAN JUOKSARI... siitä on nyt sitten 14kk kun aloin harjoitella molempien poikien, Takun ja Noahin, kanssa pyssäri-Ata juoksu-Aksi. Tämä ei edelleenkään ole mun mielestä valmis koska Noahilta on aina puuttunut harjan yli hyppy. Osuu tosi korkealle vain takajaloilla ja ärsyttävästi saa kisoissa kääntyvällä Alla jännittää osumaa. Kisoissa ei ole tullut (koputetaan puuta) toistaiseksi Alta montaa virhettä, mutta aika vähän on ollut An jälkeen kääntymisiä.

Tämä on mua vaivannut ja just viimeksi kirjoitin Jennin vinkistä jättää koko bumpperi pois... noh se kesti sen yhden treenin ja pari kisatoistoa kun elukka tajus alkaa hyppiä. Jep jep.... joten koska melkein kaikki agilityssa on ikuisuusprojektia, etenkin Noahin kanssa, niin laitoinpa sitten bumpperin ihan yläreunaan harjalle ja hitsiläinen ku sehän män hienosti!! Ekaa kertaa varmaan ikinä Noah oikeasti hyppäs... katsotaanpa siis tällä josko osumat sais alemmas. Vähänkö olis tämäkin helpompaa, jos olisi käytettävissä madallettava A ja takana ei olis pyssäriä, mutta näillä mennään. Ei käy ainakaan tylsäksi :D

Torstaina kävin siis vain Noahin kanssa hallilla aiheena itsenäisiä nopeita kontakteja. Puomi oli pari toistoa tosi hyvä, samoin keinu, mutta kompastuttiin Alle kun piti sitten vielä putken kautta se tehdä... eihän piän Tasmaani osannut ollenkaan irrota edessä törröttävään putkeen kun kartturi oli liian kaukana vaan kurvasi aina suoraan luokse. Sinäänsä ihan kiva koska ei meitä ainakaan putkiansat häiritse, muta voishan sinne putkeen mennä kun sinne käsketään vähän kauempaakin. Tämä siis päätyi hinkkaamiseksi kun jossain vaiheessa Noah päätti jättää alastulokontaktin väliin. Aina pitäis muistaa jättää se "kerran vielä" pois ja tyytyä muutamaan hyvään toistoon. Hyvä lopetus kuitenkin saatiin bumpperilla ihan An harjalla.

Näin tauon jälkeen olenkin saanut jo kaksi tärkeää muistettavaa... -Älä koskaan muuta tehtyä ohjaussuunnitelmaa kisoissa!- ja toinen -Ei enää, kerran vielä...-

Ensi viikolla tiistaina on Noahin fyssari ja seuraavat aksatreenit meneekin sitten loppuviikkoon, katsotaan josko sitä ehteis jotain muuta reenilöimään välissä. Kisoihin mun on oikeastaan mahdotonta päästä ennen toukokuuta, joten me keskitytään nyt ihan vaan treenaamiseen tämä huhtikuu ja haetaan sitten helatorstaina taas kisatuntumaa! Mun selän fyssariaika on ensi viikon torstaina ja toivottavasti saan apua siihen taas... ärsyttävä vaiva. En mä nyt mikään ihan rampa ole, mutta selvästi joku on selässä väärinpäin tai vinossa kun itsestään päivittäin muistuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti