maanantai 1. elokuuta 2016

Pentu tuli taloon!


Saanen esitellä meidän tiimin uuden jäsenen!
Espanjanvesikoira Caraydan Tromba eli CAJA  <3Caja muutti meille viime viikon tiistaina ja viimeinen viikko onkin ollut hulinaa täynnä lasten ja pennun kanssa! Miksi espanjanvesikoira? Joskus aikoinaan kauan kauan sitten ohjasin yhtä vesikoiraa, Fridaa. Niitä ei silloin paljoa edes agilityssa ollut, mutta sen kanssa oli jotenkin niin hienoa mennä ja tykkäsin muutenkin koiran olemuksesta. Siitä asti olen säilyttänyt pientä perro-ihastusta koko ajan tietäen, että vielä joskus sellainen mulle tulee! Nyt tuntui olevan sellainen perron mentävä aukko laumassa ja tutustuttuani Kaisin tuleviin pentueisiin ja tavattuani Iitan,  se oli siinä sitten <3

Halusin ja toivosin vähän Noahin vastakohtaa eli aavistuksen rauhallisempaa ja maltillisempaa koiraa, joka seisoisi omilla jaloillaan. Caja on ainakin tähän mennessä täyttänyt nämä vaatimukset täysin! Se on perusolemukseltaa todella rauhallinen ja mietiskelevä tyyppi. Miettii ensin ja reagoi sitten. Siitä huolimatta sillä on loistava asenne leluihin ja leikkimiseen ihmisen kanssa. Lisäksi palkkana toimii myös ruoka, joten tähän mennessä tuntuu olevan juurikin sitä mitä haettiin. Aika näyttää pysyykö näin :)

Ihan mahtia ollut touhuta taas ihan perusjuttuja ja nähdä miten nopeasti pentu oppii kaikenlaista! Lisäski olen ihan älyttömän innoissani uuden rodun tuomista haasteista ja agilityssa on hauska päästä tekemään pitkästä aikaa myös MEDI-agilitya!! Eli täältä voi nyt sitten lukea myös pentujuttuja Noahin treenien lisäksi  :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti