maanantai 8. toukokuuta 2017

Kiireisen äiti-ihmisen päivityksiä...

Jo nyt taas on vierähtänyt aikaa. Noahin kanssa on palattu takaisin agilityn pariin ja tuntuu, että on kuntoutunut viimeisestä venähdyksestä tosi hyvin. Viime fyssarikäynnillä oli kireyttä yhdessä kylkiluussa ja ristiluu oli jähmeä eli eiköhän tämä asia ole ainakin tällä erää hoidettu. Kisoissa ollaan aika tavalla käyty ja nolliakin on viisi kappaletta saatu aikaiseksi nyt kuukauden sisään ja sehän tarkoittaa nyt myös sitä, että meillä on menolippu SM-kisoihin koska saatiin myös se TUPLA!! Ehkä aika tavalla helpotti taas.

Noahin kanssa olen kovasti miettinyt nyt meidän tavoitteita tulevaisuudessa. Tuntuu nyt siltä, että Noah tarvitsisi enemmän treeniä ja rutiinia kuin mitä mulla olisi aikaa sille antaa... tämän vuoksi täytyy miettiä onko reilua yrittää maajoukkuetasolle koiraa, jonka rahkeet sinne EHKÄ juuri ja juuri riittää, treenaten kuitenkin ehkä riittämättömän määrän? Vaikeita juttuja. Tuleva pikku-maksi luokka kuulostaa ja tuntuu kovin houkuttelevalta tässä tapauksessa, josko siis siirtäisi Noahin tavoitteet kansainvälisestä kansallisiin? Ainakaan tämän hetken tulostasolla ja suoritusvarmuudella en edes haluaisi lähteä Noahin kanssa maailma edustamaan Suomea.

Caja on ollut vain ihana oma itsensä! Panun treenejä on ollut tässä välissä yhdet ja muuten ollaan treenattu itsekseen noin kerta viikkoon. Juoksupuomi projekti on myös polkaistu käyntiin ja aina kun mahdollista olen käynyt Cajaa kävelyttämässä puomilla. Jouni Oreniuksen kanssa puomin opettamisesta ollaan keskusteltu ja ainakin nyt alkuun lähden tätä toteuttamaan heidän "oppien" mukaan. Katsotaan mihin lopulta tämä projekti muovautuu. Caja mitattiin tuomariharjoittelijan toimesta nyt 11kk iässä mittaan 41,4cm eli aikas lailla täydellinen koko!!

Yritän parantaa taas päivitys tahtia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti