tiistai 19. helmikuuta 2013

Ajantasaus

Mitä onkaan tapahtunut sitten viime päivityksen vanhassa blogissa?! No vaikka mitä, mutta eihän niitä kaikkia voi enää muistaa :)  Tiivistettynä kuitenkin...


25.-27.1. Takun toinen TT-leiri oli Lempäälässä. Treenit oli kivoja ja saatiin taas ihan mukavasti huomioita ohjaamisestani. En tiedä onko mulla ollut ennen taukoa sama taipumus, mutta nyt ainakin tapaan jättää Takun kovin yksin suorittamaan käännöksiä ja Taku käyttää tilanteen heti hyväksi, eikä käänny niin hyvin kuin voisi. Jennyn kellottamana saatiin yksi käännös paremmaksi vain huolellisemmalla ohjaamisella ja aikaa säästettiin 0,4 sekuntia!! Se on ihan valtava ero! Tähän siis kiinnitetään huomiota kevään kisoissa ja treeneissä Takulla kun ei ole niitä ylimääräisiä kymmenyksiä jaettavaksi. Tyytyväinen kuitenkin olin kun sain kaikkien koutsien vajaat 30 esteen radat puhtaasti läpi. Jennyn rata heti ekalla kerralla, joten Vapun sanoja lainatakseni "se on vain se TUNNE, että taidot ovat kadonneet"... näin sen siis on oltava :)

Juhan treeni:3.2. Noah korkkasi 2-luokan kisat ja ekoista kisoista kotiin tuomisiksi nollavoitto!! Häiriötekijät oli kohdallaan kun mukana matkassa meidän pikku-mies vaunuineen ja tietenkin täysin paikkansa pitämätön kisa-aikataulu, joten siinä sitä sitten mentiin... Taina ja Maus-kelpie olivat matkassa mukana ja Maus kisasi 1-luokassa. Alunperin 1- ja 2- luokan maksien piti alkaa samaan aikaan, mutta 1-luokka alkoikin sitten 20min saapumisemme jälkeen. Hienosta suunnitelmasta ajoissa saapumisesta ym. vauva-juttujen ajoittamisesta kisa-aikatauluun jäi jäljelle vain ajatus. Eli en siis ihan heti ole lähdössä kisareissulle ilman kokoaikaista lapsenvahtia...

Tässä kuitenkin Noahn nollavoitto video:


Noahn kanssa oli tarkoitus mennä kisaamaan Vantaalle 9.2., mutta Noahn niskat jumiutui jo ennen Lempäälään kisaa ja vaikka hieronnassa saatiin paikat auki ja lupa lähteä kisaamaan, jumiutui niska sitten seuraavalla viikolla uudestaan, joten päätin nyt sitten pitää kunnon levon, jotta saadaan salama kuntoon. Nyt kahden viikon tauon jälkeen mennään kisaamaan kolme starttia Janakkalaan 24.2..Niska siis tuntuu olevan kunnossa. Saa nähdä sitten miten kestää treeniä.


16.2. Takun kanssa Kirkkonummella nollia keräämässä. Helmikuun piti olla Noahn kisakuukausi ja Takun piti alkaa kisaamaan vasta maaliskuussa, mutta koska Noah vietti sairaslomaa niin aikaistin sitten Takun kisaamista. Takun kanssa meiltä puuttui vielä kolme nollaa, mutta nyt enää yksi. Kirkkonummelta lähdettiin hakemaan tuplanollaa ja se myös saatiin :)  Päästäkseni TSAUn SM-joukkueeseen täytyy meidän kyllä varmaan tehdä muutama muukin nolla tässä kevään aikana... siirretään siis testailut ja revittelyt myöhemmäksi kevääseen. 

Taku ja tuplanolla (puomilla hieman turhaa ylivarmistelua)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti