lauantai 23. helmikuuta 2013

Kepittelyä

Eilen lupauksen mukaisesti treenaamassa keppejä ennen huomisia kisoja! Lisäksi helpon radan tykittämistä ja pari kontaktia puomilla ja keinulla. Molemmilla taas samanlaiset treenit.

Noah teki monta hyvää toistoa kepeillä ilman yhtään varastamista ja ratapätkää mentiin ihan miljoonaa. Yksi riman tiputus, johon pääsin puuttumaan, muuten mallikasta työskentelyä  : )   Noahn kanssa ainoana ongelmana treeneissä on mun malttaminen lopettaa ajoissa... täytyy varmaan alkaa ottaa munakello mukaan ja asettaa se 10 minuuttiin. Noah kun tekee hommi koko kropan viimeiselläkin solulla, niin olisi hyvä vielä tässä vaiheessa välttää turhan pitkiä treenejä, jotka ei palvele ketään.

Taku pääsi rallattelemaan samaa radan pätkää ihan vaan fiilistely meinigillä. Testailin Takun kanssa myös vedätyksen rajoja ja sain kun sainkin kerran riman tippumaan. Tosin Taku ei kyllä sitten ikinä tiputa samaa rimaa uudestaan tai mitään muutakaan rimaa, mutta hyvä välillä muistuttaa niiden olemassa olosta.

Noahlla oli havaittavissa pientä niskaoireilua treenin jälkeen eli mennään vielä ensi viikolla tsekkaamaan niskan tilanne. Treeni- ja kisalupa on kuitenkin annettu  ; )  Oireinahan Noahlla on ollut niskan hinkkaaminen maahan lämppä- ja jäähylenkeillä sekä kovan treenin jälkeen vasemman takajalan keventäminen. Takajalka onneksi pysyi visusti maassa, mutta pyöri treenin jälkeen kerran niskoillaan. Parempi hoitaa huolella kuntoon!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti