torstai 23. toukokuuta 2013

Päiiiiivitystä

Jopas on taas päässyt aikaa vierähtämään. Yritetään vähän muistella mitä on tapahtunut viimeisen kahden viikon aikana... Hartaasti odotettu viimeinen TopTeam-leiri jäi meidän osalta pelkän suunnittelun tasolle kun lapsenhoitosuunnitelmat meni uusiksi ja Timo oli töissä tuona viikonloppuna, joten me... me oltiin sitten kotona. Kävin kuitenkin lauantaina 3-luokan kisoissa töissä pojan kanssa ja samalla kisapäivän päätteeksi treenattiin ulkokentän kisahyppäriä.

Viime viikolla ja tällä viikolla oli tiistaina Jounin valmennusryhmän treenit Noahn kanss. Samalla kerralla treenailin Takun kanssa vähän keppejä ja kontakteja ennen Noahn treenien alkua. Keskiviikkoisin olen sitten kurvaillut hallille treenaamaan radat Takun kanssa ja samalla vähän hionut Noahn kanssa radasta joitain kohtia, jotka jäivät ehkä kesken tiistaina.

Noahn viime viikon ratatreeni tuntui kyllä itsestään siltä, että koira oli kaikkialla muualla paitse siellä missä piti... kontaktit ja kepit oli hyvät ja oli treenissä onnistuneitakin pätkiä. Keskiviikkona uusinta radan vaikeista kohdista, eikä niissä enää mitään vaikeaa sitten ollutkaan. Kannatti siis vähän hinkata tiistaina : ) Tämän viikon treeneissä oli tosi kivaa ja rata sujui hyvin lämpimästä ilmasta huolimatta! Noah on kyllä työskennellyt kuumilla keleillä ihan loistavasti nyt alkaneena "kesänä"! Keskiviikkona kuitenkin taas hallilla radan pätkiä hiomassa ja vahvistamassa keppejä ja kontakteja.

Takun kanssa radoissa ei ole ollut mitään ihmeellistä. Muutamia hyviä muistutuksia ohjauksen loppuun viemisestä on kyllä tullut esille. Tarkoituksena nyt ennen SM-kisoja on treenata kisaamista kisoissa ja yrittää löytää itselleen se optimaalinen vire- ja tunnetila kisatilanteisin. Lisäksi vahvistetaan keppejä, kontakteja, putki-kontaktierottelua, pöytää ja muutamaa ohjausta. Vielä ei jotenkin ole löytynyt sitä arvokisafiilistä vaikka treenisuunnitelma onkin, mutta kaipa se sieltä herää : )

Seuraavat kisat on ensi lauantaina Lohjalla, 1.6. Salossa ja vielä mahdollisesti 8.6. Helsingissä. Noahlta puuttuu vielä kaksi nollaa SM-kisoihin, jos ne saadaan hommattua, niin mietin osallistumista, mutta jos ei, niin sitten ei. Ressiä ei oteta kun koirakin on vielä ihan kesken. Hiljaa hyvä tulee. Kiirehtimällä ei saa mitään viisasta aikaan ; )1 kommentti:

  1. Hieno blogi sulla ja myös kotisivut :) minäkin tässä aloittelen omaa blogia, tosin eri aiheesta. Tsemppiä koiruuksille kisoihin!!! :) -Laura-

    VastaaPoista