tiistai 28. toukokuuta 2013

ÄSSÄMMÄT kutsuu !!

Viime lauantain kisojen jälkeen on nyt molemmilla pojilla kisaoikeus SM-kisoihin!!! Noah meinaan kävi, meni ja teki taas tuplanollan! Hyppyradalta vielä ensimmäinen H-sertikin kotiin viemisiksi. Ihan oikeasti en olisi uskonut ikikuuna päivänä Noahn saavan SM-nollia kasaan tälle vuodelle kun tammikuussa taas aloitettiin kisaamaan... koiruus on niin keskeneräinen, että tuntuu sen lähtevän kisoihin ihan varkain. Takun outojen virheiden sarja jatkuu ja tulokseksi 10, 5 ja hyl. Ensimmäisellä radalla otin Takun itse kepeiltä liian aikaisin mukaan, toisella radalla ohitettiin VIIMEINEN ESTE, vaikka ohjaus oli päällä ja viimeisellä radalla Taku lopetti kepit kaksi kertaa puoleen väliin kuin seinään ja lähti tulosuuntaan köpöttelemään takaisin... että sillai... kiva lähteä SM-karkeloihin. Tästä syystä päätinkin ilmoittaa Noahn mukaan, koska Takusta ei oikein tiedä mitä se tällä hetkellä keksii. Torstaina mennään Takun kanssa lääkäriin, jotta tiedän, ettei ole mitään fyysistä vikaa.

Valitettavasti ei saatu Lohjalta nollavoittoa kun jäätiin hyppärillä toiseksi ja agiradalla oltiin vasta 10., mutta ei haittaa koska videolta näkee selvääkin selvemmin missä aikaa palaa. Agiradan kontaktit on hitaat kun ekalla radalla juoksi läpi pysähtymättä ja korjasin Noahn kontaktille takaisin. Kontaktit on muutenkin niin kesken, että ei niiden kanssa oikeasti saisi edes kisata : D Kontaktisulkeiset onkin tämän kesän jälkeen edessä, samoin keppien kanssa! Noahsta huomaa hyvin videoltakin, ettei sille ole vielä kehittynyt minkäänlaista radanlukutaitoa. Posottaa välillä täysiä, välillä kysyy ja välillä on taas vähän epävarma liikkeissään, mutta kyllä me täältä vielä tullaan : )

Tässä video:

Taku sitten taas... voi huokaus. Mulla on ollut jonkin aikaa epäilyksenä, että Takulla on eturauhasvaivaa ja siksi vien sen nyt eläinlääkärille tarkistettavaksi. Mikäli kaikki tuntuu olevan ok, niin treenataan normaalisti. Olen näitä kisavideoita katsellessani huomannut sellaisen seikan, että Takunkin kontkatit on aika huonot tällä hetkellä, tai ainakin mun oma vartaloliike kontakteilla. Ennen juoksin rennosti ohi, niin kuin kuuluu ja nyt hiipparoin jotain ihan ihmeellistä kontakteilla... liekö sitten tullut Takun ohjaukseen mukaan Noahn keskeneräisistä kontakteista ja niiden varmistelusta? Joka tapauksessa on ihan kamalaa katsottavaa. Aikomuksena onkin nyt palata alkeiskontakteihin molempien kanssa ja Takulla myös EHDOTTOMASTI vahvistaa keppejä!

Ensi lauantaina on molemmilla kisat Salossa 3 starttia ja 8.päivä mennään vielä Helsinkiin vetämään kaksi starttia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti