maanantai 17. kesäkuuta 2013

Joukkue SM-HOPEAA 2013 !! Yksilöiden SM6 !!

Takun kanssa olen osallistunut SM-kisoihin kolme kertaa, eikä kertaakaan olla tultu kotiin ilman mitalia!! Tänäkin vuonna nappisuoritus joukkueradalla ja TSAUn joukkueelle jälleen mitalisija kirkastettuna hopeaksi!! Ihan jäätävä fiilis oli lähteä kolmannen kerran ankkurina radalle nollapakon edessä, mutta kun radalla kiitää Takun kanssa, niin ei pienet jännitykset haittaa! Taku on ihan mieletön kisakaveri tiukoissa paikoissa! Mitaleja ei tietenkään olisi tullut tänäkään vuonna ilman loistavaa joukkuetta, joka mahdollisti jälleen mitalisijan TSAUn joukkueelle. Iso kiitos muulle joukkueelle Jouni & Neela, Hanna & Elmo ja Taija & Iisi !! Tehtiin se mitä sovittiin  ; )

Tässä Takun ankkurisuoritus! En muista hengittäneeni enää keinun jälkeen ja viimeisillä hypyillä jaloissa ei varmaan ollut enää verta lainkaan, mutta... näin se vaan taas meni  : )

Yksilöissä kaksi tosi hyvää rataa, mutta molemmilla lähdin ohjausvalinnoilla varmistelemaan pituutta. Nämä valinnat mahdollisesti maksoivat mitalisijan, sillä ero kahden radan yhteisuloksissa mitalisijoille ei todellakaan ollut suuri! Valinnat kuitenkin tehty ja radat suoritettu. Ensi vuonna vedetään täysillä turhia varmistelematta!!


KIITOS JA KUMARRUS IHAN LOISTAVALLE KISAKAVERILLE JA RAKKAALLE YSTÄVÄLLE TAKULLE !


2 kommenttia:

 1. Rutkasti onnea joukkuemitalista ja hienosta sijoituksesta yksilökilpailussa! Jäätävän hienoja ratoja kaikki!

  Katri S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, ihan jäänyt huomaamatta. Kiitos paljon onnitteluista :)

   Poista