maanantai 1. heinäkuuta 2013

Päivitystä

SM-kisojen jälkeen on ollut meidän porukan loman aika ja ollaan unohdettu hetkeksi kaikki koiratreenit. Ensimmäiset treenit SM-kisojen jälkeen oli eilen. Lauantaina tosin käytiin Noahn kanssa pyörähtämässä siellä näyttelyssä, mutta muuten ollaan ihan vaan oltu ja nautittu kesästä.

Nyt olisi tarkoitus aloittaa karsintoja valmistelevat treenit. Treeniohjelmakin on selvä. Kontaktien vahvistamista ja RAIKULI-fiilistä kentälle! Noah treenaa aksaa vielä tällä viikolla koska ilmoitin myös sen agirotuun, mutta agirodun jälkeen se saa jäädä tauolle hetkeksi karsintoihin asti. Treenataan Noahn kanssa vähän jälkeä ja tottista vaihteeksi. Taku sen sijaan pääsee nyt reenailemaan aksaa! Homma tuntuu nyt tosi hyvältä ja meillä on ihan ekstra hauskaa  : )

Eilen käytiin koko perheen voimin treenaamassa puomin kontaktia ja Takun kanssa lisäksi keinua. Noahn "puomiprojekti" alkaa hahmottua. Ongelmana koulutuksessa on ollut Noahn vajoaminen saalistranssiin, joka taas saa puomilla aikaiseksi himmailun alastulolla eikä namialusta ja namit enää jätkää vois vähempää kiinnostaa.Yksittäisenä esteenä puomia ei oikein Noahn kanssa pysty treenaamaan koska se ei yksinään riitä nostattamaan virettä sille tasolle kuin haluaisin, joten.... yhteistuumin Timon kanssa pähkäillen tultiin siihen tulokseen, että saadakseni parhaan mahdollisen tuloksen, puomia tulee treenata aina toisen esteen kautta, jotta saadaan meininkiä hommaan mukaan, toiseksi.... kriteeri 2on 2off ehdoton, muut suoritukset "hylätään" ja otetaan uusiksi alusta alkaen. Puomilla täytyy nyt vähän piiskata Noah oikeaan suoritukseen ja viretilaan, jotta päästään oikealle alueelle. Itsepähän olen tämänkin aiheuttanut viime kesänä kun oli pakko päästä kisaamaan....NIIN JA SIIHEN  NÄYTTELYYN TUUSULASSA 29.6. Noah näyttelyn ROP ja serti! Arvostelu meni näin:
"Erinom. kaunis tasapainoisen tehokkaasti liikkuva uros. Lihaksikkaassa kunnossa. Täyteläinen pää. Kestävä liikunta. Oikea olemus. Kauniisti esitetty."
Tuomarina tiukkana tunnettu Päivi Eerola.

Näyttelyyn mentiin mökkiloman jälkeen pesemättä, harjaamatta ja 5min mökkikuisti treenauksen jälkeen  : D Mutta kun koira on kaunis, niin se on kaunis.
NOAHN SM-kisat


Kaikessa menestyksen Taku-hurmiossa on jäänyt kokonaan Noahn SM-päivitys. Noah SM-kisa päättyi ihan odotetusti karsintarataan, tosin hieman eri tavalla kuin olin ajatellut... kolmas rima tippui ja Noah meni kepeillä toiseen väliin eli tuloksena 10. Fiilis radalla oli hyvä ja meno ihan jees, mutta vielä ei ole Noah valmis tällaisiin karkeloihin. Timo ei valitettavasti huomannut Noahn rataa kuvata... pieni kommunikaatio ongelma... joten sitä ei nyt ole näyttää, mutta perjantain rata sen sijaan löytyy! Meno ihan tosi hienoa, valitettavasti vaan Noah hyppää yhden hypyn liian monta kertaa ja siitä hylkäytyminen. Puomin kontaktilla taas oli vaikeuksia laittaa niitä tassuja siihen maahan, joten siitä sitten keskusteltiin pieni tovi... muuten rata kyllä ihan tosi hyvä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti