maanantai 8. heinäkuuta 2013

AGIROTU 2013. Ei mikään turha reissu...

Eipä ollut ihan turha äiti-poika reissu Ylöjärvelle Agirotuun. Kaiken vauvanhoidon lomassa Noahlle kolme starttia, yksi nolla, yksi 5-tulos ja yksi hyl, mutta mukaan tuli ensimmäinen "titteli" avo-SM4 !! Mun pieni pennunen <3   Takulle neljä starttia, kolme nollaa ja kotiintuomisiksi avo-SM joukkuemestaruus! Meidän kanssa  Top Kelpies-joukkueessa kisailivat Kirsi Lehtinen & Eevi, Lotta Vuorela & Plikka ja Janne Karstunen & Emmi. Joukkueen nimi juontuu siitä, että kaikki oltiin TopTeamilaisia. Kyllä mie sit oon ylpeä mun pojista  : )

Takun radat oli kaikki meidän hyvää perustekemistä. Vähän vaan jälkikäteen videolta katsottuna jäi huolettamaan se, että Taku haki aika montaa hyppyä ja vieläpä jokaisella radalla. Ajatkaan ei ihan olleet meidän omia... onneksi perjantaina on fyssari tai sitten Taku vain varoi hieman pehmeää alustaa... Kontakteja en ihan uskaltanut juoksuttaa läpi ilman mitään hallintaa, joten hieman on kirjavat suoritukset kontakteilla, mutta ne on hallittuja  ; )

Noah sitten meni ja teki avo-SM karsintaradalla hienon nollan ja todellakin mun yllätykseksi! Rata oli hyvä, mutta perusarpominen siellä täällä ja liian hitaat kontaktit (etenkin puomilla) vie aikaa. Näistä huolimatta kuitenkin melkein jo Takun ajassa  : )   Finaaliradalle lähdin ensin Noahn kanssa ja valitettavasti liian aikaisin aloitettu valssi aiheutti kiellon, mutta muuten meno oli oikein mallikasta. Sijoitus siis vitosella 4.. Kaksi koiraa välissä ja radalle Takun kanssa. Nyt oli sen verran paljon uusia olosuhteita, ettei keskittyminen ollut mulla ihan parasta ja Takun radalla samainen valssi liian myöhään, muka varmistellen Takun hypyn ottoa?! Älyttömän hauskaa kuitenkin oli molempien poikien kanssa finaalissa ja sehän on se pääasia!! Noah jääkin nyt sitten tauolle agilitysta ja agiradoille kisoissa mennään varmaan vasta elokuussa. Hypäreille ehkä jo aikaisemmin.JA TÄSSÄ TODISTUSAINEISTOT:

Lauantain karsintarata:
Lauantain finaali:
Launantain iltakisa, Taku:
Top Kelpies joukkueen radat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti