perjantai 12. heinäkuuta 2013

Treeniä ja huoltoa

Tämän viikon ohjelma on koostunut eläinlääkärikäynneistä, fyssarista, treenistä ja ihan vaan lenkkeilystä. Aloitetaan kaikkein ikävimmästä eli meidän HaliMali Rotasta... Rotta valitettavasti kohtasi viime lauantaina jossain pusikossa kyykäärmeen vääräässä paikassa ja väärään aikaan. Pieni ressukka on ollut ihan hurjan kipeä ja ollut kahteen otteeseen tipassa, mutta eilen alkoi vointi selvästi parantua ja tänään on jaksettu jo käydä vähän lenkilläkin, että kyllä se tästä lähtee!! Että mua sitten ällöttää ja suututtaa ne luikerot!

Maanantaina käytiin Heidin ja Ricon kanssa pitämässä hauskaa agilitytreenin merkeissä. Rakennettiin Anders Virtasen helpohko 3-luokan rata, jota oli hauska mennä koska hauskuutta ja menoa tältä treeniltä haettiinkin. Heidi huomasi saman kuin minä agirodun videoita katsellessa, että Taku haki joitain hyppyjä hetken ennen ponnistusta... siksipä ei sitten treenattukaan tällä viikolla enempää.

Takun ja Noahn "oireiluiden" pohjalta ei onneksi löytynyt mitään vakavaa. Kummallakin anaalirauhaset kunnossa, mutta fyssarilla löytyi molemmilla pientä oireita selittävää kiristystä. Takulla oli yksi selkänikama lukossa ja vähän arka, mutta saatiin se hyvin auki. Noahlla taas oikean polven kohdalta lihaskalvo kireä ja aristava, joka sekin saatiin kerralla hoidettua. Nyt on sitten molemmat pojat taas hyvässä iskussa  : )

Viikonlopun olen itse kouluttamassa, joten pojilla on hyvä aika palautua hieronnasta. Maanantaina käyn varmaan Takulle tekemässä vähän keppejä ja keinua etupalkalla, keskiviikkona ajellaan Tampereelle kahdelta hyppikseltä hakemaan vähän vauhtia viikonloppuun, mutta siinä ne meidän treenit sitten taitaa olla ennen karsintoja. Noahn kanssa voisi vähän käydä katsomassa missä kunnossa meidän jälki nyt on ja vähän aloitella noudon opetusta... jos vaan siis jaksaa ja viittee : D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti