keskiviikko 28. elokuuta 2013

LIIIIIIITOA... jälleen!

Nyt on käyty kentällä vähän hyppelemässä molempien poikien kanssa ja se oli kerrassaan terapeuttista!! Noah meni joka suuntaan ihan miljoonaa ja Taku tapansa mukaan hieman hillitymmin näin tauon jälkeen... tiedä vaikka joku paikka revähtäis, jos sillai yht äkkiä alkaa sinkoilla  ; )   Molempien kanssa samaa, eli luukutusta ja kontakteja. Takulla loppupalkkana toisessa treenissä jälleen SE puolentoista litran pullo, joka on sitten oravan mielestä ehkä aika veikee juttu. Noahn kanssa piti alkaa nopeuttamaan tauon jälkeen kontakteja, mutta tauko näyttää tehneensä tehtävänsä ja keinukin lennettiin komeasti. Suunnitelmissa on nyt vetää Noahn kontaktit juurikin siellä hallinnan rajamailla, jotta saadaan turha jumittelu pois. Katsotaan miten kontaktit pysyy nyt pysyy nopeina. Molempien poikien kanssa olen muuten meidän seuran piirimestaruus joukkueessa! Mestaruudet ratkotaan 14.9. Noah on nyt pysynyt oireettomana polven kanssa jo kohta 4 viikkkoa. Toivottavasti myös pysyy sellaisena!

Ensi viikolla olen menossa ehkä molempien kanssa tai sitten vain Noahn kanssa Zeljko Goran koulutukseen Lohjalle. Olisi mukava löytää hommaan jotain ihan uutta... Noahn kanssa tarvitaan erittäin paljon vielä treeniä, ennen kuin homma on hanskassa kokonaisuudessaan. Ongelmana tällä hetkellä vain on treenipaikan puute. Meidän vakitreenarit Jouni ja Isabel menivät muuttamaan Ruotsin maalle, joten kukaan ei leiki mun kanssa... tylsää... jotain täytyy siis kehittää. Noahn kanssa on treenailtu nyt myös tottista ja jälkeä. Työn alla tottiksessa on asentovaihdot, kapulan pito ja seuruu. Jäljellä ollaan tehty nyt kulmia ja esineilmaisua kotona pihalla ja sisällä. Homma menee kyllä vauhdilla eteenpäin, mutta millon musta on tullut näin laiska kotitottis treenari? Oikeasti Taku ja Milo saivat molemmat paaaaljon enemmän vaadittavaa kotitreeniä... pitäis ottaa itseään niskasta kiinni.

Rotan piti vihdoin ja viimein päästä sinne kokeeseen viime lauantaina... no ei päässyt ei... ihan kaikille muillekin muistutukseksi, että tarkistakaa ne koirien rokotukset aikaisemmin kuin 9h ennen kokeen alkua!! Mä tarkistin omani jo  ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti