maanantai 2. syyskuuta 2013

Monipuolista touhuilua

Tällä viikolla saatiin treenattua aika kivasti. Torstaina kävin päivällä treenaamassa poikien kanssa rataa, lauantaina oli purutreenit ja vielä illalla vähän keppitreeniä hallilla ja sunnuntaina tottista. Lisäksi ollaan tehostettu koirien fysiikan treenausta ja kaikki ovat päässeet pyörälenkille ainakin kahdesti viime viikolla, metsälenkkien lisäksi.

Noahn kanssa olen elokuun ajan tehnyt ahkerammin tottista ja sen huomaa heti. Seuruu alkaa olla hyvännäköistä ja tuntuista, joten voidaan hyvin nyt lisätä seuruun pituutta ja temmon muutoksia. Lisäksi ollaan treenattu Noahlle asennonvaihdot - istu, seiso, maahan-, joten loppuvuodesta lisätään valikoimaan jäävät. Pitoharjoituksia pitää vielä tehdä ja eteentuloa, jos vaikka noutokin alkaisi olla kunnossa loppuvuodesta?! Jäljellä ollaan ajettu sisään kulmia ja tyhjiä. Tyhjät ollaan sisäistetty aika hyvin, mutta kulmat menee vaihtelevalla menestyksellä. En haluaisi Noahn pyörivän kulmassa vaan pysähtyvän kulmaan ja niiltä sijoilta hakea jälkeä. Joka kerta kulma on selvitetty ilman minun apua ja Noah on pysynyt aktiivisena. Esineet ajattelin tällä viikolla liittää jäljelle koska kotitreenissä ollaan aika hyvin saavutettu jo rauha esineelle. Timo on tehnyt Noahlle puruja muutaman kerran ja hienosti on homma mennyt eteenpäin, mutta vielä pitäisi jollain tapaa päästä purutyynystä siihen hihaan... mutta eiköhän tämä PK-puolikin tästä  : )

Agilityssa torstaina molemmilla treenattiin irtoamista ja etenemistä, lisäksi muutama hyvä toisto kontakteilla. Lauantaina vuorossa keppien avokulman itsenäinen hakeminen lähetettynä hypyn ja suoran putken kautta. Noahlla alkuun ohjuri ekassa välissä, mutta lopulta ilman. Ja taas loppuun eteenlähetys treeniä. Kaikkien näiden irtoamis-eteenlähetys treenien jälkeen oon varmaan huomenna Zeljkon treeneissä ihan kusessa  : D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti