torstai 7. marraskuuta 2013

Jotain pientä

Viime viikolla oli tarkoitus päästä kahdesti treenaamaan kontakteja, mutta se jäi vain ajatukseen ja treenattiin hallilla vain kerran torstaina tai keskiviikkona... ei muista :)  Tällä viikollakin oli tarkoitus ottaa vähän takaisin, mutta saatiinpahan sitten melkein koko perheen voimin pieni mukava ystävä kylään nimeltä ruokamyrkytys ja hallilla siis tälläkin viikolla vain kerran, mutta ehtiipähän asiat kypsyä poikien mielessä.

Viime viikolla hetsin ja etupalkan kanssa kontakteja, keinua, puomia ja A:ta.  Noahlla on edelleen vaikeuksia puomilla jättää takajalat kontaktille ja pysäytys tahtoo valua maahan... A:lla ei samaa ongelmaa ja keinu meni tässä treenissä ihan tosi hienosti etupalkalla. Puomi pitäisi ottaa Noahlla tehotreenin alle. Muuten tykkään asenteesta puomilla kun nykyään vedetään sitäkin aikamoisella vauhdilla! Tällä viikolla eli eilen treenasin kontakteja radanpätkässä, johon oli sujautettu vähän takaakiertoja. Takaakierrot sujuu Noahlla nyt jo paljon varmemmin!! Tässä treenissä vaan harvinaisen paljon riman tiputuksia juurikin takaakierroissa... täytyy seurata tilannetta, jos jatkuu niin täytyy miettiä josko olisi jotain jumia jossain. Fyssari aika on kyllä seuraavaksi joulukuun puolessa välissä, jos vaikka sinne saakka päästäisiin. Kontaktit meni treenissä ihan hyvin, puomi valui taas, mutta vauhti ok. Kepit tehtiin radan tyhjällä sivulla kohti tyhjää nurkkaa leijeröiden putkea, eikä mitään ongelmaa!!! Hyvä Tasmaani <3

Takun kanssa hassuteltiin kontakteilla etupalkalla viime viikolla ja tällä viikolla myös pientä ratapätkää. Takaakiertojen sijasta Takun kanssa tehtiin välistä vetoja koska ne on meidän heikko puoli. Välistävedoissa ei mitään ongelmaa... avain tässä asiassa Takun kanssa on hiljaisuus ohjatessa. Kontaktit oli Takulla hyviä eikä kepeillä ongelmaa. Se menee vaan niin kuin mun ajatus :)

TOTTISTA JA PURUJA on otettu Noahn kanssa viime viikolla kahdesti Timon kanssa. Puruissa ongelmana nyt Noahn oma keksintö purra tyynyn päihin eikä keskelle.... plaah miten tylsä ongelma. Sitä sitten työstetään. Mahdollisesti olisi mahdollista, että talven aikana Noah pääsisi J.Korrin säännölliseen treeniin ja sehän olisikin ihan loistojuttu! Noahn olisi paljon helpompi toimia vieraan maalimiehen kanssa. Tottiksessa treenattu edelleen seuruuta ja noudon palautusta. Seuruusta pitäisi laittaa tännekin video.... Noudoissa alkaa löytyä jo vähän varmuutta ja homma etenee. Vielä on kuitenkin matkaa valmiiseen, jospa ensi kesänä :D

Lauantaina on kaksi kisarataa ATTn hallilla ja katsotaan jos ehtisin huomenna käymään vielä hallilla ennen kisoja Noahn kanssa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti