tiistai 26. marraskuuta 2013

Ihan hirrrrveen paljon agilitya...

Viime viikolla tsemppasin aika lailla ja liidetty on ihan riittävästi. Hallille ajeltiin maanantaina, keskiviikkona, perjantaina oli epikset, lauantaina kisat Ekan kanssa Helsingissä ja vielä eilenkin mentiin hallille.

Taku pääsi hommiin maanantaina, perjantaina epiksiin ja taas eilen mentiin rataa. Maanantaina kontakteja vauhdilla, pientä rataa samalla ja loppusuoraa etupalkalla. Takun kanssa treeni meni ihan valtavan hyvin eikä mitään ongelmia. Onnessaan Taku syöksyy loppupalkkana olevalle 1,5litran pullolle ja on ihan hurjana sen kanssa <3 Perjantain epikset olikin sitten kaikkea muuta kuin normi-Takua. Ajattelin laittaa sille loppupalkaksi kisoissa taas sen pullon. Startattiin mölleissä treenatakseni kontakteja. Homma lähti hyvin käyntiin, ihan sairaan hieno puomin kontakti, sitten Taku meni putken sijasta A:lle, jonka jälkeen olisi ollut kaksi hyppyä ja SE LOPPUPALKKA. Ei kun uudestaan puomilta tällä kertaa putken kautta, mutta aivopieru hyökkäsi Takulle ja se kuvitteli olevansa menossa pullolle putken jälkeen. Ei tullut ohjaukseen ja häiröili ihan omiaan. Siinä me sitten pyörittiin ja tiputettiin yksi rimakin jne. Lopulta kuitenkin sain Oravan taas ohjaukseen ja hoidettiin loppurata kunnialla, mutta jo oli Takulle konfliktia kerrakseen... virheitä, loppupalkka, virheitä, loppupalkka..... jne... videolta katsottuna huudan kylä putkeeeeeen aika vahvasti, mahtoiko Taku kuvitella mun huutaneen eteeeeeen sen mennessä putkeen?! Ei voi tietää... outo tyyppi <3
Eilen käytiin Tainan kanssa treenaamassa ATTn hallilla oman valmennusryhmäni rataa. Olin vain liittänyt omaan rataani molempien ryhmien vaikeimmat kohdat. Taku meni ihan sairaan hienosti kaikki kohdat!

Noahn kanssa maanantaina myös kontakteja, jotka oli pysäytyksellä ihan TOSI HENOT! Pientä rataa ja loppusuoraa. Noah ei kyllä epäröi hetkeäkään eteen käskyn jälkeen, sinne se lähtee tuli persiin alla <3 Okseri tuotti ongelmia ekalla yrityksellä ja muistinkin, ettei olla pitkään aikaan menty sitä Noahn kanssa. Täytyy laittaa se tehotreenin alle pituuden ja muurin kanssa. Keskiviikkoan tehtiin Noahn kanssa taas kontakteja ihan muutaman kerran ennen kuin treenasin Ekan kanssa pientä pätkää lauantain kisoja varten. Perjantaina Noahn kisastartti mölleissä meni ihan tosi hyvin, vaikka kontakteilla pysähdys valuikin molemmilla kerroilla kokonaan maahan. Meininki oli kuitenkin hurja, eikä maanantaina ATTn hallilla ollut kontakteilla mitään ongelmaa, tehtiin tosi hyviä toistoja! Rataakin Noah meni ihan tosi hyvin, se alkaa olla ihan just aika pätevällä mallilla :) Keinu oli lopputreenissä vähän hidas, mutta oli jo aika väsynyt ja kaatui putkessa juuri ennen keinun menoa. Toivottavasti ei tullut mitään pahempaa tälliä. Ei ainakaan ole nyt näyttänyt siltä.

Ekan kanssa startattiin lauantaina Helsingissä kolme starttia. Ensimmäiseltä hyppäriltä tulos 5 kun ensimmäinen rima tippui, aika olisi kyllä riittänyt voittoon vaikkei koko rata ihan kaunista katseltavaa ollutkaan. Agilityradoilta hylkäykset, mutta molemmissa radoissa vain yksi pieni töppi, muuten tosi hyvää menoa. Etenkin viimeinen rata tuntui tosi hyvältä omassa ohjauksessa! On se vaan hyvin kouluttettu aika hurja kiitäjä <3

Tässä kisaradat:Ensi lauantaina on aika villi kisapäivä tiedossa Helsingissä. Takun ja Noahn lisäksi starttaan kaikissa kolmessa kisassa myös Takun siskon Kiistan kanssa eli yhdessä päivässä saa juosta 9 kertaa. Onneksi Taku on viimeisenä kun sen kanssa ei ehkä tarvii olla enää niin skarppina?! Hauskaa siis kuitenkin tiedossa :)  Eilen vähän koeajoin Kiistaa ratatreenissä ja täytyy kyllä sanoa, että me mentiin aika hienosti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti