tiistai 12. marraskuuta 2013

Kisaraporttia

Lauantaina kävin pikaisesti ATTn hallilla parit startit molempien poikien kanssa. Meillä vietettiin lauantaina vuorotyöläisen isänpäivää, joten olin hieman karkureissulla ihan vaan sillain nopsaa ;)

Mä en oikein tiedä mikä ATTn hallissa nykyään on, mutta mä en vaan löydä sitä parasta kisafiilistä.... tylsää. Muualla on jotenkin mukavampaa kisata, enemmän tuttuja joiden kanssa höpötellä yms. Molempien radat kuitenkin meni pieniä virheitä lukuunottamatta ihan hyvin.

Noahlle ekalta radalta toiseksi viimeinen rima alas, muuten tietysti puhdas rata... Videolta hidastettuna näkee hyvin miten oli jo lukinnut hypyllä edessä olevan putken ja mä huudan riman päällä eteen. Kuulias koira vaihtaa suunnitelmia oikeaan suuntaan kun mamma käskee. Tämä rata kyllä lähti lapasesta jo putkella nr 3. Noah vaan edelleen pääsee välillä yllättämään putkinopeudessaan ja siinä se sitten olikin jo jaloissa putken jälkeen eikä ollut mitään ohjausta valmiina... en edes ollut varma kävikö putkessa. Jatkettiin silti eteenpäin. A:ta edeltävä hyppy meni ohjauksellisesti varmaan kolmen eri tekniikan turvin ja sellainen oli lopputuloskin... jotenkin keskityin keppeihin, etten sitten enää muistanut edetä. Mut hei keppejä on treenattu ja se pujotteli ne loppuun tyhjään kulmaan ihan itte!!! JEEE <3  Toisella radalla harmittavainen puomin kontaktivirhe, jossa taisin kyllä itse hätäillä liian aikaiseen kääntöön... ja se takaakierto.... tämä on Noahlla kuin aikoinaan Takun SE KÄSI, johon aina hyllytettiin. Saattaa kyllä olla, että ratkaisin meidän ongelman tässä kohtaa kun videota katselin.... kerrotaan siitä myöhemmin  ;)
Takun kanssa eka radalla oli ihan sairaan hyvä fiilis ja tuntui, että tuli kaikkiin ohjauksiin tosi hyvin, mutta perhanan Orava lähti lapasesta kun tein jaakotuksen myöhässä ja Taku oli jo ehtinyt ponnistaa hypylle. Silti Takulta ihan outo virhe, että lähti kiertämään hypylle?! Noh, muuten menikin sitten aika mallikkaasti :)  Toisella radalla Takulle nolla. Taas tökkii vastakäännös ohjaus ja vie tosi paljon aikaa hypyllä ennen toista putkea..... huokaus... pitäis varmaan alkaa vetämään ihan perusohjauksella ja lopettaa kaikki "hifistely". Eipä tuossa radallakaan sitten muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti