tiistai 3. joulukuuta 2013

Kisaraportti 30.11.

Viime viikolla meidän koko perheelle iski hillitön flunssa enkä päässyt enää maanantain jälkeen hallille ennen kisoja. Kovasti olis tehnyt mieli Noahn kanssa vielä käydä tekemässä kontakteja. Etenkin sitä keinua kun jäi vähän oudoksi maanantaina. Kisapäivä soljui siis ihan mukavasti ilman taukoja ratojen, lämmittelyjen, jäähdyttelyjen ja lapsen hoidon aikatauluttamana... flunssaisena. Onneksi olo oli itsellä jo lauantaina vähän parempi eikä Matiaskaan ollut enää kuin nuhainen ja väsynyt.

Kisaratoja tuli juostua yhteensä 9, joista 4 nollaa ja 5 hylättyä rataa. Kaikki radat yhtä lukuunottamatta oli kuitenkin ihan tosi hienoja. Ainut poikkeus oli Noahn viimeinen agirata, jossa kieltäytyi oudosti keinulta ja muutenkin taidettiin olla kentällä ihan koko rahan edestä. Videolta jälkeenpäin katsottuna Noah reagoi keinulla mun jyräävään liikesuuntaan ja omalla työnnöllä saan Noahn väistämään keinulta. Ohjaus, johon Taku kokemuksensa kanssa ei todellakaan olisi reagoinut, mutta Noahlle selvästi liikaa. Tiedän siis mitä laitetaan ohjelmaan keinutreenissä seuraavaksi.


Takun kanssa ekalla radalla saa virheen puomin alastulolta kun kauniisti sen siitä sivuun työnnän ja hylkäys tulee kun korjautan A:lla takajalat takaisin. Muuten oli kyllä tosi hyvä rata :)   Eikä Takun viimeinenkään startti huono ollut. Unohdin vain yhdessä kohdassa sen takaakierto herkkyyden ja sinnehän se sitten meni! Taku oli kisoissa ihan fiiliksissä <3
Keskimmäisellä eli hyppärillä tein kaikkien kanssa nollan! Rata oli kyllä tosi kiva ja mulla oli HAUSKAA! Noahn radalta olisi saanut aikaa pois, sillä kakkoshypyltä törmäsi mun jalkaan, suoran putken jälkeen kääntyy liian tiiviisti ja meinasi hypätä hypyn väärin päin, mutta yleisilme menossa oli tosi hyvä! Kiistan rata oli hyvä, vähän turhaa kaarrattelua johtuen varmaan vieraasta ohjaajasta, mutta olin kyllä tosi tyytyväinen rataan. Takun rata oli täydellinen, eikä siitä olisi saanut mitään pois <3
Kiistan kaksi muuta starttia meni myös tosi hyvin. Ekalta radalta myös nolla eli tehtiin Kiistan kanssa tuplanolla... se mikä Noahlta vielä uupuu... Kontaktit, etenkin keinu on Kiistalla jo vanhastaan hitaat, mutta muuten tuli ohjaukseen tosi hyvin! Nollaradan lopussa vähän kadottiin toisiltamme, mutta ilman virheitä maaliin :)
Noahn ensimmäinen startti oli tosi hyvä. Ainut hylkäyttävä virhe oli kun vilahti lopussa muurin sijasta selän takaa putkeen.... plääh... mutta meno oli hyvää ja kontaktit meni hyvin! Valitettavasti ei tullut tätä rataa videolle.

Ensi viikonloppuna jatketaan kaksi starttia lauantaina Liedossa ja sunnuntaina Lempäälässä. Sen jälkeen meillä alkaa totaali JOULULOMA !!  :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti