maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kisapäivitystä, huoltoa ja tulevaisuuden suunnitelmia...

Lomat on nyt lomailta tältä talvelta ja kyllä olikin mukavaa nähdä tänä vuonna edes 1 viikon ajan kunnon talvea! Pyhätunturilla oli ihan kunnolla lunta ja mukavan keväiset laskettelukelit :)  Koiruudet kaikki oli meillä matkassa mukana ahdettuna ajomatkan ajaksi kaikki samaan boxiin Mondeon taakse. Hieman oli heillä tiivis tunnelma. Jatkossa saattaa olla, että yksi jää aina matkasta pois. Hienosti kuitenkin sopeutuivat tilanteeseen.

Viikon aikana koirat olivat ihan vaan lomalla ja pääsivät lenkeille, mutta takaisin tullessa käytiin siellä Jyväskylässä!! Noahlle lähdin tuplaa "hakemaan", mutta kotiintuomisiksi Noahlle vain yksi nolla ja kaksi mun pilaamaa puhdasta rataa. Kahdella eri radalla niistopersjätössä ihan itse heilautan ahterillani siivekettä ja tiputan riman... jo on tämäkin nähyt kun yksi kerta ei riitä  : P   Noahsta huomasi selvästi kisapaikalla, että oli väsynyt lapinlomailun aiheuttamasta matkastressistä. Oli kisapaikalla jotenkin vaisu ja "säikky". Radalla sen huomasi jälleen siellä hemmetin KEINULLA!! Tuli kyllä keinun, mutta hitaasti  ja sekoitti puomin keinuun ja sekin oli auttamattoman hidas... tähän voisi lausua muutaman kirosanan, mutta jätetään väliin...  rata oli kuitenkin nolla ja seuraavan tärvelinkin sitten ihan itse. Se olikin sitten ihan tosi hieno rata muuten... tottakai.

Taku the Orava, mitäs se sitten muuta olis tehnyt kuin 4 nollaa 4 radasta. Sijoitukset 1., 5., 5. ja 3., koirakoita joka kisassa +-50. On se vaan niin <3   Vähän oli Takukin vaisun oloinen radoilla ja ajoittain tuntui, että jouduin sitä odottamaan radalla, etten olisi ollut liikaa edessä. Tänään Takulla olikin sitten fyssari ja sehän olikin sitten vähän kauttaaltaan kireässä kunnossa :(  Liekö sitten kisojen jälkeen ahtaassa perätilassa makoilu pahentanut jumeja? Saatiin kuitenkin Orava rennoksi ja nyt se saakin viettää vähän lomaa aksasta.... ihan kuin se nyt niin kamalasti treenailisikaan.

Tulevaisuuden suunnitelmissa mulla oli vakaa aikomus hakea Noahn kanssa seuraavaan TopTeamiin, mutta yksityiskohtien paljastuessa taidetaan jättää väliin. Koko hommassa on tasan yksi mielenkiintoinen lajikoutsi, joten ei kannata tuhlata pennosiaan. Harmi sinänsä, sillä olisin kyllä ollut niin valmis lähtemään Noahn kanssa samanlaiseen laatukoulutukseen kuin Takun kanssa ollaan leireillä oltu! Täytyy siis suunnitella jotain muuta...

Seuraavista kisoista ei nyt ole tietoa. Viimeistään kuitenkin pääsiäisenä päästään taas liitämään! Ensi torstaina päästään Noahn kanssa Alen Marekovicin koulutukseen! Harmi vaan kun mulle on hyökännyt joku ihme kevät flunssa TAAS, mutta taidetaan silti osallistua vaikka pää kainalossa  : )
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti