perjantai 14. maaliskuuta 2014

Pikapäivitys

Nyt on aksahommat ja muut koiratreenit olleet hiljaiselon puolella.

Kisojen jälkeisellä viikolla kävin kerran rallattelemassa raikulirataa, jossa Noah veti ikävät lipat kiertäen takapään ristiin etupään kanssa täydestä vauhdista. Mitään ontumista se ei näyttänyt treenin jälkeen, mutta sen verran ikävältä näytti tapahtuma, etten uskaltanut oikein treenailla muutamaan päivään.

Viime viikolla kävin poikien kanssa TSAUn epiksissä kontakteja treenaamassa.Takulla meni kontaktit tosi hyvin. Varvinkin puomi <3   Noahn jouduin ekalla radalla komentamaan takaisin kontakteille, mutta toisella mölliradalla oli jo parempi! Noahlla oli vähän jäänyt viime raikulitreeni kisoissa päälle ja juu... kyllä mentiin vähän vääriinkin suuntiin :D

Viime viikon perjantaina Noah hyppäsi lenkillä ollessamme täyttä vauhtia isoa mettalliporttia päin ja tipahti siitä maahan kyljelleen. Olin ihan varma, että vähintään niskat meni poikki, vaikkei siinä hetkessä mitään ontumaa näyttänytkään. En sitten uskaltanut käydä treenaamassa sen kanssa varmuuden vuoksi. Eilen uskaltauduin vähän kontaktien kanssa leikkimään kun tiesin Noahlla olevan fyssariaika iltapäivällä. Kumma juttu, mutta ei ollut mitään suurta jumia, jota ei olisi saatu auki. Oikea puoli kropasta oli jäykkä ja niskassa kiristystä. Onneksi näin, hyvä tuuri oli meillä mukana! Treeni meni molemmilla pojilla hyvin.

Huomenna meidän lauma suuntaa kohti lapin lomaa viikoksi, mutta eihän se ole loma eikä mikään, jos ei pysähtyisi Jyväskylään takaisintullessa kisaamaan. Eli siis seuraavat kisat meillä on 23.3. Jyväskylässä! Molemmat pojat pääsevät liitämään kolme hyppäriä ja yhden aksaradan. HUBAAAAA :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti