maanantai 17. lokakuuta 2016

Back in business!

Nyt se päivä koitti. Me päästiin taas esteille Noahin kanssa <3  Ei me paljoa treenattu ja rimat oli 55cm, mutta hyvät oli treenit. Kahta noin 7 esteen ratapätkää kelloteltiin kun kerrankin oli treeniseuraa mukana. Eilisen treenin postiivisin asia taisi olla se, että meno Noahin kanssa tuntui 6 vkon tauon jälkeen jopa helpolta ja kevyeltä!! Ehkä me siis ollaan saavutettu jonkinlainen taso tässä meidän yhteistyössä?! Ajatuksena olisi pari kertaa viikossa käydä treenimässä ja ottamassa taas tuntumaa,  lisäksi intervalliharjoitteita lenkkien lomassa ja vähän pyöräilyä.

Suunnitteilla olisi mennä BATin kisoihin 12.11. ja meidän omiin Liedossa 20.11.. Joulukuuta en ole vielä edes katsonut. Meiltä jäi nyt alkusyksyn kisarutistuksesta puuttumaan molemmat tuplat, joten niitä nyt sitten metsästellään.

Cajan kanssa ei olla tehty mitään kummoista. Käyty muutaman kerran leikkitreffeillä ja pari lenkkiä koirakavereiden kanssa. Lisäksi ollaan käyty pariin otteeseen hallilla treenaamassa sitä kuuluisaa olemisen vaikeutta. 7.10. oltiin hallilla pitkän tauon jälkeen vähän pyörimässä siivekkeillä ja juoksemassa putkea. Sen lisäksi myös Caja pääsi eilen hallilla treenaamaan ja yllätyksekseni, jotku palikat ovat kohdanneet Cajan päässä, eikä se ottanut yhtään pöhinä häiriötä muista treenaajista! Teki ihan mahtavan hienosti ja keskittyneesti hommia, joten taas on ahkera häiriötreeni tuottanut tulosta! Hampaita ei juurikaan suussa ole tällä hetkellä joten lelupalkkaus on lähinnä yhteistä painiörinää lelu suussa, mutta siitähän Caja juuri tykkääkin  :) Namitkin kelpaa palkaksi lähtöharjoitteissa ja siitä on helppo vaihtaa sitten taas lelulle, joten mitäpä sitä 4,5kk ikäiseltä pennulta voi muuta pyytää? Tällä hetkellä Cajalla on korkeutta 36,5cm eli toivo elää sen 40cm ylittämisessä  ;)

Ja hei! Mihin sitä pennun kanssa tarvitsee kalliita halleja kun metsässä pääseee ilmaiseksi harjoittamaan pennun koordinaatiota! Meillä pennut ovat aina ulkoilleet metsissä vapaana vaihtelevassa maastossa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti