keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Vähän lisää eläinlääkäriä ja pikkasen treeniä

DOdii... Kaikenlaisen arkitouhun tiimellyksessä päästiin uudestaan hallille viime  maanantaina. Noahin kanssa treenattiin Ata ja keppejä. Alla tehtiin bumpperilla suoria juoksuja muistin virkistys ajatuksena ja hyvin toimi tässä treenissä. Toistot näytti hyvinkin samanlaisilta! Kepeillä otettiin etupalkalla törkeitä ohjaajahäiriöitä, jotka nämäkin Noah kesti tosi hyvin. Ajatuksena nyt vahvistaa ensin näitä perusesteosaamisia ja siirtyä siitä sitten enemmän ratatreeniin. Tämän syksyn ongelmaksi tulee kyllä muodostumaan vapaiden viikonloppujen pula :(  Mä en todellakann tiedä mihin väliin saisin mahdutettua kisoja? Joko sitä on itse töissä, on jotain muuta tai sitten mies on töissä, enkä saa lapsia minnekään hoitoon... joskus sitä toivoisi vähän helpompaa harrastamista...

Tässä välissä ehti Cajakin käydä jo eläinlääkärin tutustumisreissulla viime lauantaina ja uudestaan maanantaina. Caja vietti lauantaina 8h tutkimuksissa ja seurannassa mahdollisen suolitukoksen vuoksi ja  maanantaina käytiin näyttämässä kipeää hammasta. Onneksi molemmat olivat turhia hälytyksiä! Lauantainen episodi alkoi aamuyöllä klo 05 kun herään levottomasti kulkevaan ja vuolaasti kuolaavaan pennun toimintaan. Puolen tunnin ajan se kuolasi ja kävi ulkona, oli levoton ja lopulta oksensi vihreän ilmapallon, jonka jälkeen alkoi ripuli ja oksentelu sekä kuolaaminen jatkui. Pari kertaa kävi ripulilla ulkona ja sen jälkeen ei yrityksistä huolimatta takapäästä enää tullut mitään. Lisäksi se oksensi kaiken juomansa veden ja edelleen kuolasi kovasti. Kello 07.30 soitin eläinlääkäriin ja sovittiin, että vien sen sinne matkalla töihin ja Caja voisi jäädä sisälle tutkimuksiin. Ensimmäinen mahakuva oli epäilyttävä, mutta uuden kuvan myötä nähtiin suolikaasujen liikkuvan normaalisti, joten luojan kiitos tämä oli väärä hälytys! Tiistaina kävin näyttämässä Cajan tulehtunutta takahammasta, jossa oli jäänyt maitohammas jumiin ja aiheuttanut ärsytystä uuteen hampaaseen ja ikeneen. Onneksi saatiin eläinlääkärin toimesta pihdeillä poistettua vanha hammas ja nyt suu on jo paljon rauhallisempi. Samalla nykäistiin toiselta puolelta vastaava takahammas, joka myös oli jumissa.

Ja nyt sit saisi riittää näitä ellitouhuja, vaikka vuodeksi eteenpäin, johan tässä kaikenlaista on ollut 6vko sisään...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti