torstai 9. maaliskuuta 2017

CAJA 9kk

Cajalle tuli tiistaina mittariin tasan 9kk ja sen kunniaksi käytiin tekemässä vähän "tilannekartoitusta" agin parissa. Tarkoituksena oli katsoa, että miten meidän perustreenit ovat menneet perille ratatreenissä ja mitä seuraavaksi kehitetään eteenpäin. Mittasinkin pienen espanjattaren ja strategiset mitat tällä hetkellä on 41,5cm ja 10kg. Hyvä koko siis! Ei tarvitse tulevaisuudessa jännittää mittaustilanteita kun koko on niin selkeä :)


Ratatreeni meni paremmin kuin olisin ikinä uskonut. Mehän vedettiin 17 esteen rata puhtaasti läpi  :O   Cajalla oli koko ajan täysin selkeä ajatus kaikesta ja eteni kuin juna ohjausten mukaan. Tottakai muutamaa kohtaa piti kertaalleen lelupalkalla vahvistaa, mutta se riitti. Hauska tyyppi... eihän mulla tällaista kaveria ole koskaan ollutkaan. Todella selkeä ja yksinkertainen mieli, jonne on helppo asentaa oppeja. Saas nähdä miten tämä sitten säilyy tulevaisuudessa kisavireen kanssa, mutta nyt ainakin tuntuu virehallinta tosi hyvältä.


Mä en kannata tällaisia pitkiä ratatreenejä vielä tämän ikäisen kanssa, mutta yksi ratatreeni ei riko ketään. Nyt me palataan taas takaisin perusteiden pariin ja vahvistamaan sivuetäisyyttä ja irtoamista. Lähempänä vuoden ikää tutustutaan paremmin kontakteihin ja keppeihin. Alle vuotiaan kanssa ei mun mielestä ole mitään asiaa Alle, keinulle tai kepeille, jo pelkän loukkaantumisriskin vuoksi, saatika sitten esteiden kuormittavuuden takia. Matalampaa puomia voin ottaa alustatreeninä, että koira oppii pinnoilla ja korkeuksilla liikkumaan.
Tässä meidän videota:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti