maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ny o reenattu!

Mä vähän kyllästyin valittelemaan kaiken maailman jutuista radoilla ja ajattelinpa sitten tehdä asialle jotain! Noah siis on treenannut ahkerasti viime viikolla ja vielä lisää tällä viikolla edessä. Yksi treenikerta Noahlla kestää max. 10min, että en mä sitä loppuun halua kuluttaa  :  ) Viime viikolla kävin treenaamassa tiistaina, keskiviikkona oli epikset ja perjantaina taas treeniä. Viikonloppu oli molempien poikien huilitauko ja tänään taas Noahn kanssa treenaamassa. Takunkin oli tarkoitus treenata tänään, mutta Matias päätti toisin, sen mielestä Noah ei olisi tarvinnut edes jäähylenkkiä... oli muuten ensimmäinen kerta kun en saanut treenattua niin kuin olin suunnitellut. Ensi keskiviikkona on oman seuran epikset, jonne osallistun molempien kanssa ja pääsiäisenä sitten suuuuri agilityralli. Perjantaina Noahlla 4 starttia, lauantaina Takulla 4 starttia, sunnuntaina Takulla 2 starttia ja maanantaina vielä Noahlla 2 starttia . Ja kaikissa kisapäivissä yksin Matiaksen kanssa reissussa.... eli katsotaan siis pääsenkö starttaamaan ollenkaan... aikomus ainakin on  : )

Olen käynyt Noahn kisoja läpi ja niissä on toistunut nyt samoja puutteita teknisessä osaamisessa ja myös ehkä hieman sikailuja. Noahn on vaikea hakea keppejä heti putken jälkeen varsinkin, jos kepit on etäällä minusta, Noah kun hakee putken jälkeen heti minua. Keppejä sitten vähän treenailtiin putken jatkoksi viime maanantaina ja lisäksi sain kaivettua kotikentälläkin esille renkaan ohituksen ja siten pääsin siihen puuttumaan, HAHHAH HAA !! Ei ohittanut toista kertaa  : )  Epikset meni Noahn kanssa ihan hurjan hyvin. Osallistuttiin mölliradalle, mutta se oli aika vaikea sellainen. Rytmitykset tuntui osuvan Noahn kanssa ihan nappiin ja meno tuntui tosi hyvältä. Noahn jälkeen Taku tuntui samalla radalla ihan äärettömän hitaalta. Tuntui siltä kuin se olisi viettänyt putkissa ikuisuuden...  Perjantaina ja tänään treenasin Noahn kanssa vähän kontakteja ja perjantaina myös palkkaa käännöksistä ja pari keppitoistoa. Keinu oli tänään ihan mielettömän hieno! A alkaa myös olla hyvä, mutta puomille pitäisi vielä saada lisää potkua. Paljon on vielä Noahn kanssa treenattavaa, mutta nyt on kiva treenata kun koira on jo 2-vuotias ja tietää, että sen paikat kestää  : )

Taku pääsi viime viikolla treenaamaan ja harjoiteltiin pitkästä aikaa "lelupalkkautumista". Aiheena loppusuora ja mun ohittaminen, palkkana puolentoista litran tyhjä muovipullo  :  )   Toimi ihan jees, mutta kestoa pullon kanssa Takulla ei ole. Leikkii hetken ja lähtee kattelemaan muita paikkoja, jos on etäämpänä munsta. Tämä oli aikoinaan myös syy miksi unohdin lelut Takun kanssa. Kakkapussiteline tuntuu olevan lelua kiinnostavampi, mutta nameilla jaksaa tehdä paljon paremmin töitä. Pullo kuitenkin toimi jollain tasolla ja tulipahan rikottua vähän normitreeniä, ettei aina ole sitä samaa touhua. Epiksissä Takulla tippui yksi rima vedätys kohdassa. En siihen kuitenkaan lähtenyt puuttumaan vaan jatkettiin rataa. Takun treenit siis jäi tältä päivältä väliin, mutta keskiviikkona mennään epiksiin treenailemaan pääsiäisen startteja varten!
1 kommentti:

  1. Huomasin jälleen viikonloppuna kisoissa meidänkin puutteet keppiosaamisessa (päivitystä blogiin tulossa tarkemman selostuksen merkeissä..). Mutta siis ekalla radalla ampui pussista keppien ohi ja tokalla radalla jätti pujottelun kesken kun kokeilin hieman vedättää. Treeneissä tekee tosi hyviä keppejä ja oikeasti vaikeillakin variaatioilla (leijeröintiä, vedätystä, sivuttaissuunnan irtoamisia), mutta kisoissa tuntuu tulevan virheitä vaikka luottamus osaamiseen on ollut ainakin tähän saakka vahva. Mutta kisatilanne on kisatilanne :)

    VastaaPoista