tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tapahtui viime viikolla

Se on vaan sitten ihmeellinen juttu miten sitä äitiyslomalla on muka niin paljon vapaa-aikaa, mutta ei siltikään löydä kunnolla aikaa päivittää treenejä... tai sitten sitä vaan on illalla niin väsynyt, että haluaa vain istua sohvalla telkkarin ääressä ja nauttia omasta ajastaan kun jälkikasvu on mennyt nukkumaan : )

Viime viikolla kuitenkin käytiin molempien poikien kanssa pariinkin otteeseen treenaamassa. Tiistaina oli TSAUn epikset, joihin osallistuin Noahn kanssa mölliluokkaan. Mölleihin siksi, että joskus on koirallekin kivaa kun ei ole niin vaikeaa koko ajan. Noah suoriutui radasta hyvin, vaikkakin tultiin viimeisen esteen ohi, mutta kontaktit oli hyvät ja rimat pysyi ylhäällä! Takun kanssa oli tarkoitus osallistua samaan kisaan ja luokkaan, mutta kisoissa piti olla myös töissä, joten en ehtinyt sitten molempien kanssa kentälle. Sen sijaan Taku pääsi olemaan ihan hurjana kisojen jälkeen kontakteilla ja kepeillä. hiottiin myös muutaman kerran niistoja, jotka ovat päässeet hieman lipsumaan. Noahnkin kanssa otin vähän kontakteja vielä Takun jälkeen.

Keskiviikkona Noah kävi pikatsekkauksessa niskansa kanssa Tanjalla. Tällä kertaa ei enää mitään mainittavaa jumia ja pää kääntyi normaalisti !! Nyt päästään hiljalleen aloittamaan normaalia treenailua.

Perjantaina ajelin hallille ottamaan pikatreeniä ennen lauantain kisoja. Molemmille muutama kontakti ja keppihäiriötä pujottelun loppuun. Taku suoriutui hommastaan tapansa mukaan ja Noahn kanssa hieman hinkattiin, mutta ihan hyviä toistoja saatiin aikaiseksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti