tiistai 1. lokakuuta 2013

Treeniä ja huoltoa

Viime päivityksestä on taas vierähtänyt viikko ja muisti pätkii viime viikon treenisisällön osalta... kyllä me jotain tehtiin. Maanantaina oltiin tottistelemassa taas porukalla, keskiviikkona taisin käydä poikien kanssa treenaamassa agilitya, torstaina molemmilla fyssarikäynti, lauantaina otettiin Nohlle purut ja eilen käytiin taas hallilla agiliitämässä ja illalla vielä Noahlle purutreenit. Kummallakaan pojista ei ollut mitään ihmeempiä jumeja missään, ihan vain pelkkää perusjuttua ja olen siitä kyllä niin iloinen :) Pari päivää tauotettiin käsittelyn jälkeen, jotta pääsivät palautumaan.

Agilityssa viime viikolla lähdettiin Noahn kanssa hakemaan vähän sitä kadonnutta kontrollia kontakteille ja täytyy kyllä sanoa, että yllättävän hyvin oli pysäytys muistissa. Tosin pysähtyminen tapahtuu suurilta osin kokonaan maahan, mutta on sillä sentään jonkinlainen kuulo touhussa mukana :)  Keinussa on tapahtunut joku loksahtaminen, koska kerta toisensa jälkeen se vedetään hirveellä asenteella päähän asti! Maanantaina painotettiin enemmän ratatreeniä, mutta sain sinnekin ihan ok pysäytyksen A:lle ja keinua mentiin hyvillä toistoilla. Edelleen huomaa aikaa vievää epäröintiä takaakierroissa... luulen, että osittain johtuu siitä, että joudun viemään vartalolla Noahn aika pitkälle takaakiertoon, jolloin olen itse enemmän tiellä kun Noahn pitäisi päästä hyppäämään. Jep, things to do- listalla ollut jo jonkin aikaa, mutta kun on tässä vähän muutakin touhua elämässä :D

Takun aksat oli sisällöltään samaa kuin Noahn. Vahvisteltiin nopeita kontakteja ja maanantaina ratatreeniä, jossa kellotettiin vähän twistin ja niistopersjätön eroa. Mulle ei mikään yllätys, että Takun twisti oli nopeampi. Noahlla vastaavassa niisto, mutta epäröinti takaakierroissa hieman haittaa vertailua. Takun treeneissä ei mitään ihmeellistä.

Tottiksessa pitäisi Noahn kanssa laittaa nyt maltti siihen noudon opetteluun. Luovutus on kesken ja se pitää opettaa ennen mitään muita touhuja. Seuruu sen sijaan tuntuu ihan tosi hyvältä! Viikkoon ei olla nyt menty tottista. Puruissa Timo hieman kutitellut Noahsta haukkua ulos, mutta raja on selkeä milloin Noahn on enää vaikea vastata Timolle. Jatkossa keskitytäänkin enemmän Timon kanssa otteen tekemiseen, hihaan totuttamiseen ja hallinnan rakentamiseen. Agrepuoli siirretään vieraan maalimiehen hommiksi. Kaikesta huolimatta Noah on kehittynyt huomattavasti myös puruissa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti