maanantai 23. syyskuuta 2013

Päivitystä ja kisaraportti

Viime viikolla treenattiin aika monipuolisesti koiruuksien kanssa. Maanantaina tottisteltiin porukalla, tiistaina pyörälenkki, keskiviikkona taas tottista, torstaina aksaa, perjantaina jälkeä + pyörälenkki ja lauantaina oli kolme starttia pojilla. Sunnuntaina ansaittu lepopäivä :)

Noah ja sen tottis... sehän alkaa jo ihan oikeasti näyttämään ja tuntumaan tottikselta <3 Seuruu tuntuu tosi hyvältä ja nouto on luovutuksen viimeistelyä vaille valmis! Kunhan nyt hetken aikaa fiilistelen jollain valmiilla, niin aloitetaan sen jälkeen rakentamaan niitä jääviä ja estenoutoja. Paikallaolokin pitäisi varmaan jossain vaiheessa ottaa oppien alle. Täytyy saada videolla Noahn seuruuta kun en ole itsekään sitä videolta vielä nähnyt. Luotan vain Timon sanaan, joka on sitten aika arvokas sellainen, turhia pisteitä ei sieltä suunnalta tule ;)  Jäljellä työstetään nyt niitä esineitä... Noah selvästi huomaa esineet, mutta sillä ei ole motivaatiota ilmaista niitä, joten seuraavassa treenissä vähemmän ruokaa jäljelle ja enemmän palkkaa esineelle. Jos ei ala toimia ruokapalkalla, niin lisään motivaatiota esineille lelulla.

Takukin on päässyt tottistelemaan ja tehnyt aika lailla täydellisiä AVO-luokan liikkeitä. Ainut, että seuruu on treenin vajeessa muuttunut hieman hermostuneeksi ja paikka siirtynyt liian eteen. Nouto oli maanantaina ihan täydellinen :)

Aksassa treenasin torstaina molemmille nopeita kontakteja ja pientä ratapyöritystä. Noahn kontaktit alkaa olla nyt todella sitä kaivattua RIEHU-meininkiä... keinun vetää lähes varmasti suoraksi ilman odota-käskyä ja puomin tai A:n pysäytys varmuus ehkä noin 20%... hehe... tekee vaikeaa tällaiselle kontrollifriikille... ja hyvin voi olla, että kohta ei enää naurata. Joten, siksipä olinkin ajatellut ehkä hieman vahvistella nyt sitä pysäytystä kun ei enää päätä tunnun huimaavan keinut eikä puomit. Toinen tehotreenin alle laitettava asia on kepit. Niissä on tullut luvattoman paljon virheitä kisoissa ja välillä ihan treeneissäkin. Menee väärään väliin tai lopettaa liian aikaisin... murrrr.....  OnneksiTakulla ei mitään ihmeellistä, homma sujuu entiseen malliin :)LOHJA 21.9.


Eipä ollut mikään turha reissu!! Molemmille pojille nollavoitot! Noahlle lisäksi ensimmäinen A-sert ja Takulle toinenkin nolla sij.2! Melko huima päivä. Ei ole moista mulla ennen ollutkaan :)  Takun radat oli kaikki ihan tosi hyviä, mutta keskimmäisellä valitettavasti ohjasin itse väärään putken päähän. Olin ajatellut tekeväni siihen vastakäännöstä, mutta päädyin sitten vajaaseen puolivalssiin, joka ei riittänyt vetämään Takua oikeaan päähän. Jotenkin kuvittelin hidastavani koiraa liikaa vastakäännöksellä.... mutta toisaalta hyvä näin koska Noahn kanssa tällä radalla sitten nollavoitto!! Ei ehkä olis Takua päihittänyt, joten olisi voitto jäänyt Noahn kanssa saamatta ;)

TAKUN RADAT:

Ja Noahn radat... ensimmäisellä radalla päästiin kaksi ensimmäistä estettä kun palattiin nostamaan tippunutta ensimmäistä rimaa. Jatkettiin siitä sitten suoraa pois radalta, jeeeee... ihan voittajafiilis... tai sitten ei. Toisella radalla puhdas rata ja ihan ok sellainen. Mitä nyt Noah hyppää puomin alastulolle kirjaimellisesti käyttäen kontaktipintaa laskeutumisalustana, keinulla just jarrut pitää ja A:n jälkeisessä maailmassa taas epävarmuus hieman ajaa tehoja pois, mutta muuten ihan kiva :D  Viimeisellä radalla sitten vähän kaikkea... lopetti kepit liian aikaisin, teki lentokeinun, hyppäsi A:n kontaktin ja ampui putkeen, joten siinä me sitten taas käveltiin kiltisti pois radalta... ei vaan pysty jatkamaan enää kun homma leviää palasiksi ja itsellä alkaa kuupassa kiehumaan. Parempi lähteä vaan pois. Joten keppejä ja kontakteja treeniin, KIITOS! Positiivista kuitenkin oli se, että homma sujui pääasiallisesti, rimat pysyi sitä yhtä lukuunottamatta eikä Noah välittänyt mitään puukeinusta, joka viime vuoden kesällä aiheutti jäätymisen! Kyllä se siis tästä... ehkä... jossain vaiheessa :)

NOAHN NOLLAVOITTO:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti