maanantai 3. helmikuuta 2014

Kisaraporttia

Nyt ei ole kyllä tapahtunut meidän laumassa turhan paljon treenaamista, kun kummasti paluu työelämään on rajoittanut vapaa-aikaa. Viime päivityksen jälkeen ollaan vissiin käyty kerran treenaamassa agilitya, kerran puruja ja kerran tottista, niin ja olihan tosiaan sitten ne kisatkin Liedossa. Agilitya kävin treenaamassa viime torstaina Salon koirahallilla ja samana iltana oli pienet tottistelut Liedon pusikoissa. Purut oli viikko sitten perjantaina, jossa Noah ei päässyt vasta kuin pelottelemaan meidän uutta maalimiestä Jarmoa. Nyt on meinaan sitten viimeiset hetket oikeasti alkaa tätäkin tekemään, jos on aikomus.

Kisavuosi 2014 tuli korkattua ATTn kisoissa 25.1. ja vitsit, että oli sitten KIVAAA olla kisaamassa! Molempien kanssa hieman kisatauon jälkeistä jähmeyttä, mutta Takun kanssa silti kaksi puhdasta rataa! Ensimmäisellä radalla ei kulkenut ihan omaa vauhtia ja ampui puomilta törkeästi edessä olevalle putkelle kun piti lähteä sivussa olevalle hypylle, mutta mitäpä muuta sitä voi koira tehdä kun emäntä torppaa hypyn näköalueelta? Toinen rata oli sitten vallan mallikas kaikin puolin, mutta valitettavasti Taku liukastuu ikävän näköisesti ennen puomia... sen sitten tietää mitä yksi liukastuminen tekee sijoitukselle Liedon kisoissa.

Noahn radat oli ihan hyviä, mutta molemmilla jotain pientä. Ensimmäisellä meinaan itse torpata hyppyestettä päin ja Noah vissiin siitä ottaa häiriötä ja tiputti riman... jatkettiin kuitenkin rataa vain törmätäksemme vielä jälleen kerran siihen keinu-mörköön. Ei siis tullut keinulle vasta kuin hetsin kanssa. Kieltäytyi taas esteestä... blaaaah miten tylsä ongelma :P Seuraavalla radalla ONNEKSI keinu mentiin ihan kohtalaisen hyvin olin päättänyt ohjata Noahn keinulle ihan asenteella KEINU, mutta olis kyllä varmaan mennyt ihan ilmankin. Rata muuten oli kyllä ihan tosi hyvä yhdellä kiellolla kun Noah voimakkaasti hakee mun selän taakse ohjauksesta huolimatta ja yrittipä samaa vielä ennen rengastakin. Pitää siis vissiin jatkossa ottaa kaveri putkelta mukaan kunnon katseella. Kisojen jälkeen torstaina kävin tarkoituksella treenaamassa keinua osana rataa vieraassa hallissa eli Salon koirahallissa, eikä siinäkään mitään ongelmaa... Katsotaan millaista jatkoa tämä asia sitten tulevaisuudessa saa. Kyllä se kuitenkin tästä! Mulla on vakaa uskomus meidän tulevaan osaamiseen ;)

Ensi lauantaina mennään koeajamaan Lotta Vuorelan uutta hallia Maiskis-päivän merkeissä Noahn kanssa ja samalla päästään taas tekemään keinutreeniä osana rataa! Kisoja yritän saada mahtumaan joka kuukaudelle, mutta jotenkin tuntuu siltä, että viikonloput loppuu kesken! Vielä puuttuisi Noahlta niitä nolliakin...2 kommenttia:

  1. Ai, että Maiskis-päivä. Kas kun itse kasvattajalla ei ole mitään hajua ko. tapahtumasta. Mutta kivahan se on, että joku on aktiivinen ja jaksaa järjestää :D

    VastaaPoista
  2. Virallisemmin taitaa olla Jillan ja Nemin pentujen aksapäivä, mutta Maiskiksia kaikki :P

    VastaaPoista