tiistai 18. helmikuuta 2014

Treeniä ja kisailuja

Viime viikolla kävin hallilla kertaalleen muistaakseni keskiviikkona. Treenissä molemmille vähän keinua, keppejä ja yleistä meninkiä.  Viime sunnuntaina flunssan valtaamana kävin juoksemassa molempien kanssa Janakkalassa kolme rataa. Takulle ei mukaan tullut piiiiitkästä aikaa reissusta yhtään nollaa?! Yksi puomin alastulo 5, jonka kanssa sijoituttiin kuitenkin kolmansiksi 58 koiran kisassa... enpä tällaistakaan ole tainnut ennen kokea :D   Noah pieni taskusalama... se män ja voitti nollalla keskimmäisen startin, eikä se viimeinenkään hyppäri ollut yhtään huono, vain yksi ylimääräinen putki. Ensimmäisestä ei jäänyt jälkipolville muuta kerrottavaa kuin jees kontaktit ja loisto keinu ;)

Taku oli kisoissa ihan possu tai sitten mä en vaan enää osaa ohjata sitä... tai sitten molempia. Kontaktivirheet puomilta JA Alta!! Tiedetään siis mikä on meidän ensi lauantain kisojen vain ja ainut tarkoitus ja tavoite... Puomin virhe ei sinäänsä ollut yllätys, koska vastaavanlaisessa tilanteessa Vantaalla joulukuussa saatiin virhe myös. Puomin päässä jatketaan pienellä työnnöllä ja samalla onnistuneesti työnnän Takun kontaktilta sivuun. Tätä täytyy siis treenata. Kahdelta radalta hylkäys kun Taku kiertää esteen taakse. Tässä kohtaa luulen, että nyt kostautui Noahn runsas treenaaminen. Se kun ei hae taakse kuin kunnon ohjauksella, niin unohdan tuoda Takun esteen omalle puolelleni KUNNON ohjauksella. Taitaa mulla muutenkin olla tällä hetkellä Takun kanssa radalla vähän liian kova kiire... vähän enemmän malttia ja tarkkuutta ohjaukseen KIITOS.
Noah taas meni kaksi viimeistä starttia ihan hyvin. Nollavoiton arvoisesti keskimmäisen ja samalla saatiin meidän toinen A-sert! Ensimmäinen startti levisi käsille jo heti alussa kun Noah ei sitten millään löytänyt ensimmäistä estettä, joka ei ollut linjalla meidän välissä. Jollain tavalla siitä jatkettiin loppuun ihan vaan kontaktiharjoitus mielessä ja nehän onnistui keinua myöden ihan hyvin! Nollavoitto ratakaan ei ollut mitään täydellistä menoa, etenkin puomin jälkeen loppuosa meni vähän kököksi ja improvisoiduksi, mutta kuitenkin numerojärjestyksessä :D   Tärkeintä näissä kisoissa oli nyt Noahn suoritetut keinut kisoissa! Ensimmäinen vähän parempi kuin toinen, mutta mentiin ilman mitään arpomista!!! JEEE  :)   Hyppärillä Noah ampui rakettina ansaputkeen, vaikka kovasti jotain siellä yritinkin sille huitoa ja manata... muuten ihan hyvä rata ja melkein tuplanolla, joka meiltä siis enää puuttuu kesän rientoihin ;)
Tänään kävin Tainan kanssa ATTn hallilla treenaamassa vähän putkiansaa, jonne molemmat koiruudet katosi sunnuntain hyppärillä. Tässä treenissä Takulla ei ollut aikomustakaan, mutta Noah sukelsi sinne ihan täysin esteettä ilman korvia huudoista huolimatta... Noh, onneksi ei mennyt kuin kerran! Sen jälkeen treenailin sitä kohtaa, välillä lähettäen sinne putkeen ja välillä ottaen hypylle. Keinukin oli Noahlla tosi hyvä  :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti