torstai 27. helmikuuta 2014

Kisoja, puruja, tottista ja liitoa!

Kyllä! Ihana lajivalikoima lista! Olen jotenkin kaivannut muidenkin lajien treenaamista vaihteeksi ja nyt ollaan viikon aikana treenattua kaikkia meidän lajeja paitsi jälkeä. Tosin ei paljoa, mutta vähän kuitenkin ;)

Agilitya ei käyty viime viikolla enää tiistain jälkeen treenilöimässä kun lauantaina oli kisat. Sen sijaan käytiin perjantaina pitkästä aikaa pureskelemassa Jarmoa. Noahlle kaksi kierrosta meän uuden maalimiehen kanssa ja nyt päästiin isottelusta jo puruhommien puolelle! Ja purihan se :)   Hieman kyllä Tasmaania taisi myös hirvittää, mutta toimi hyvin, oli intopiukeena ja ylpeänä itsestään! Toisessa treenissä tuli Noahlle liikaa uutta yhteen puruun ja epävarmuus irrotti pienen tasmaanin tyynystä, mutta selvittiin kuitenkin tilanteesta voittajina! Tämä laji on nyt vähän kysymysmerkkinä Noahn kanssa. Kevät ja kesä kertoo jatketaanko vai ei.

Lauantaina oli kisat. Ne meni hyvin. Noah teki kaksi nolla ja VOITTI molemmat!! Mun Tasmaaaaaani :) Valitettavasti keskimmäinen rata oli hylätty, joten se tupla puuttuu edelleen, mutta homma alkaa näyttää h-y-v-ä-l-t-ä!! Edelleen oma silmä kovasti tarttuu radoilla kohtiin, jotka olis voinut mennä paremmin... ärsyttävää kun on niin vaikeaa aidosti olla tyytyväinen!!  Takulle myös kolmesta startista kaksi nollaa. Ensimmäisellä radalla tehtiin vain yksi ylimääräinen putki ihan omasta huolimattomuudesta johtuen ja keskimmäisen 2. esteen reittivalinta oli Takulle kyllä niin väärä ja vei aikaa valtavasti! Kontaktitkaan eivät enää olleet niin siistit kuin ekalla radalla. Hyppäri meni ihan jees, jäi Noahlle sen virheistä huolimatta melkein sekunnin ja oli 3..

Takun radat:
Noahn starteista julkaisukelpoisena tuli videolle vain päivän ensimmäinen nolla ja hyppäri jäi kuvaamatta kun kamera ei lähtenyt käyntiin :(  Pääasiassa hyppäri oli tosi hyvää menoa! Oltais kuitenkin saatu vielä parempi aika kun Noah meinasi tulla yhden putken ohi, mutta ihan viime tipassa koukkasi putkeen. Tämä olis ollut kiva nähdä videolta. Samaten yksi toinen kohta vähän kökki, mutta muuten kyllä ihan loistoHAUSKA rata!!
Tällä viikolla ajelin tiistaina hallille vahvistamaan vähän kontakteja. Ärsyttää kun meillä molemmilla Noahn kanssa on kisoissa niin kauhea kiire kontakteilta eteenpäin ja haluaisin niihin nyt vähän rauhaa, nopeutta ja selkeyttä! Palkkasin nyt ohijuostessani Noahn kontaktille heittämällä sille pallon sinne. Keinu oli ihan megahieno ja A tosi hyvä! Onneksi ensi viikolla ja vielä seuraavallakin viikolla on epikset täällä Liedossa, niin pääsee vahvistamaan kontakteja! Taku treenissä ei ihmeellistä. Tuntuu aina vaan Noahn jälkeen niin kovin hitaalta radalla... vaikkei sekään hidas ole. Ehkä mä vaan olen niin nopea ;)

Samana iltana ajettiin Timon kanssa treenaamaan tottista yhdessä pitkästä aikaa! Noahn kanssa piiiiiitkäään aikaan ihan oikeaa treenaamista! Tehtiin seuruuta, luoksetuloa ja eteenlähetystä. Seuruu kaipaa vielä hieman rauhaa ja asettumista, mutta ehkä hieman askeleet meillä molemmilla hakusessa tauon jälkeen. Tässä pieni video :
Tämän vuoden tavoitteena olisi saada Noahn tottis kisakuntoon ja ehkä suorittaa BH-syksyllä ja tokon AVO 1. Katsotaan mitä saadaan oikeasti aikaan :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti