maanantai 10. helmikuuta 2014

Liitoa liidon perään...

Yksitoikkoista on ollut meidän lajivalikoima poikien kanssa viimeisen viikon aikana. Keskiviikkona AGILITYA, perjantaina AGILITYA ja vielä lauantainakin AGILITYA... tottiskentälle haluttais, mutta tuo floska, kylmä, märkä ja pimeys voittaa tottismotivaation.   Tartteis päästä lämpimään sisähalliin tottistelemaan, mutta seki vaatii rahaa. On tää vaikeeta :D   Agilityn kohdalla motivaatio on niin suuri ja treenatessakin tulee huomattavasti lämpimämpi kuin tottiksessa, että kelistä viis!

Keskiviikkona harjoiteltiin molempien kanssa kontakteja etu heittopalkalla. Tavoitteena saada vähän lisä-ärsykettä kontakteilla pysymiseen. Noahn kanssa parin huomatuksen jälkeen ei tarvinnut asiasta enää keskustella, siäl oli ku tatti, vaikka pallo nenän edestä lensikin. Takun kanssa ei tarvinnut keskustella ollenkaan, se vaan osas homman, vaikka palkkana käytin sen niiiiin rakastamaa muovipulloa :)

Perjantaina Noahlle vain keinumuistutusta ja keppien avokulmaa pari kertaa, jotka meni tosi hyvin. Keinulla vasta ehkä n. 5. kerta oli sellainen kuin keinulta haluan. Tuntuu taas, että ollaan Noahn kanssa takaisin samassa pisteessä keinulla kuin viime syksynä ennen tehotreenin aloitusta. Jotenkin kuvittelin ongelman jo ratkenneen kun teki niin loistavia keinuja :(   Ongelmana siis treeneissäkin liian aikaisin pysähtyminen eli ei mene keinun päähän asti ja hyppääminen keinulta sivuun alas, ennen sen osumista maahan. TURHAUMAN TURHAUMA SENTÄÄN!!!! Ei auta ku aloittaa sen kanssa TAAS alusta...  Takullakin on ollut omat mutkat agilityurallaan kuten esimerkiksi pujottelun lopettaminen  keskeltä kuin seinään kisoissa, joten eiköhän tämä Noahnkin homma ole vain työn takana ;)

Taku pääsi perjantaina ihan kunnolla kuntoilemaan kun tein sen kanssa myös keinua ja avokulmaa kepeille ja vielä pullopalkalla! Kaksi treeniä siis menty Takunkin kansa kokonaan ilman nameja, vaikkei tähän mennessä millään muulla ole palkautunutkaan. Pullo sopii näihin nopeisiin intensiivisiin treeneihin, jossa Taku ei ehdi kovin väsähtää. Edelleenkään en usko lelun Takulla kantavan enää väsyneenä. Anyway... Takun keinu oli HIAANO ja avokepitkin onnistui kiitettävästi. Hieman jouduttiin kyllä keskustelemaan suunnasta radalla kun pullo oli loppupalkkana valmiina toisella puolella kenttää :D

Lauantaina pääsin piiiitkästä aikaa Noahn kanssa ohjattuihin harjoituksiin Lotan halille ja voi, että ku meillä oli niiiiin kivaa!! En tiedä mitä Noahlle on tapahtunut viime aikoina, mutta ohjauksellisesti tuntui kuin Takua olisi ohjannut! Se vaan tuli kaikkiin ohjauksiin ilman mitään epäröintejä ja tuntui käteen höyhenen kevyeltä <3   Ennen kuin tämä paketti on valmis haastamaan Suomen huippuja tarvitaan vielä hiontaa kaikilla kontakteilla. Puomilla ja A:lla malttia kontaktille ja tarkuutta paikkaan. Keinulle taas enemmän asennetta ja vauhtia!

Tässä vähän videota Lotan treenistä. "Hyvin" tuntui olevan päivän sana.... ei koskaan pitäisi kuunnella itseään videolta :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti