perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kisatreeniä

Tällä viikolla ollaan oltu epävirallisissa kisoissa kahdesti. Harvoin onnistuu ajoittamaan epikset niin hyvin, että tulollaan olleet virheet putkahtavat esille juuri oikeaan aikaan ! Virallisissa kisoissa ei ole ihan niin paljon pokkaa ainakaan minulla, että alkaisin siellä koiria kamalasti kouluttaa, mutta epäviralliset kisat ovat siihen tarkoitukseen ihan omiaan : )

Takun ensimmäinen kisa oli ATT:n epikset tiistaina ja esille tuli virhe, jota en kyllä muista tapahtuneen sitten vuoden 2011 karsintojen... Taku lopetti kepit liian aikaisin !! Pääsinpähän sitten heti puuttumaan moiseen ja torstaina TSAUn epiksissä pujoteltiin hienosti loppuun asti. Lisäksi tiistaina Takulla tuli taas rima alas kun tuli kiire. Valitettavasti Taku oli jo ehtinyt puomille kun kuulin riman tippuvan, mutta lopetin radan silti siihen. Tämä oli nyt jo kolmas kerta peräkkäin kun Taku tiputtaa riman ATTn kisoissa. Pari kertaa saattaa mennä vahingon piikkiin, mutta tavaksi sitä ei oteta. Torstaina rimat pysyi hienosti. Täytyy kuitenkin sanoa, että kun omistaa koiran joka ei juurikaan tiputtele rimoja, niin on ihan hyvä, että ensi viikolla on fyssari. Tarkistetaan, ettei tiputtelut johdu mistään jumista. Yksi lisähuomio epiksistä johon tulee nyt kiinnittää huomiota... Takun "luvallinen varastaminen" lähdössä alkaa olla hieman turhan aikaista eli on jo tullut eteenpäin ennen kuin käännyn kutsumaan. Eli tämä siis treenin alle. Olen kyllä niiiiin onnellinen, että nämä asiat tulee näin hyvissä ajoin esille ennen kesän koitoksia ! Vaikka ehtiihän siihen mennessä tulla uusiakin... Takulle ei vaan ole piiiiiitkään aikaan tarvinnut sanoa mistään. Mikä lie 5v kriisi sille on tulossa : )

Noah the Tasmanialainen... Lähtö on meille ollut jo pitkän aikaa hieman ärsyttävä... sillä Noahllahan EI ole luvallista varastamista, mutta pikku mustiainen tahtoo vähän hilata sitä takapuoltaan eteenpäin mun selän takana. Eilen sitten lähti radalle ilman lupaa, joten päästiinpähän tähänkin sitten puuttumaan. Lisäksi Noahlla on kontaktipysäytykset alkaneet valua 4on 40ff- tyyliseksi ja tiistaina pääsin korjaamaan kisoissa paikkaa takaisin kontaktille. Lopussa tiistaina Noahllakin rima alas ja rata jäi meiltä siihen riman noston ja korjauksen jälkeen. Ei ole Noahkaan tiputtanut pitkään aikaan, joten oli hyvä, että tiputus tuli epiksissä. Torstain epiksissä Noahlle ihan tosi hienot kontaktit A-esteellä, puomilla ihan ok ja keinu myös ihan ok. Palkkasin A:n toisella kerralla kun sille tultiin uudestaan. Noahlla myös fyssari ensi viikolla ja ihme on jos ei jumeja löydy. On vedelty taas liukkailla sellaisia kierrekylkisivuliitoja, että ihan hirvittää... lisäksi menin fiksuna leikkaamaan Noahn kynnet ennen ATTn epiksiä ja siellähän se oli turvallaan useammassakin kurvissa : (

Itsellä nyt jonkin sortin nuhatauti päällä, että mennään varmaan seuraavaksi treenaamaan tiistaina Jounin treeneihin ja keskiviikkona Takun kanssa sitä samaa rataa. Sitten viikonloppuna onkin molemmilla pojilla 5 starttia täällä kotikulmilla. Kyllä kisaaminen taas tuntuu kivalta!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti