tiistai 30. huhtikuuta 2013

Lieto 27.-28.4.

Takana mukava kisaviikonloppu ja hyvä fiilis. Molemmilla startattiin 5 kisaa, joista yhteensä 8 hyvää rataa ja kaksi vähän "keskenjäänyttä" rataa. Takulle tuloksissa kolme nollarataa, yksi 10 virhettä ja yksi hylätty rata. Noahlle kaksi nollarataa ja kolme hylättyä rataa, joista yksi oli ihan tosi hyvä pientä virhettä lukuunottamatta : )

Takulla oli kisoissa hyvä fiilis ensimmäistä starttia lukuunottamatta, jossa tuntui jotenkin tahmealta viedä?! Voi olla, että oli hieronnoista vielä vähän oudon tuntuinen vartalo... mutta toisaalta Takulla on helposti eka startti vähän löysä ja muihin startteihin se löytää sitten vähän enemmän asennetta. Radalta 10 virhepistettä - keinun ylösmeno ja pituuden palikka-, muuten ihan hyvää menoa, kontaktit juoksutin. Toisella startilla huomattavasti parempi meininki ja nollalla maaliin. Aikaa kuitenkin vei pysäytetyt kontaktit. Eipä radassa oikein muuta ihmeellistä. Sunnuntaina ekalta startilta hylätty rata kun ohjasin Takun esteen väärälle puolelle... siinä samassa kohdassa, jossa olin hyllyttänyt myös Noahn kanssa vähän aikaisemmin... taito sekin hylätä kaksi koiraa samassa kohdassa kahdella erilaisella ohjauksella. Tiedetään mitä treenataan jossain vaiheessa. Jees, mutta kaksi seuraavaa rataa puhtaasti läpi sijoituksilla 4. ja 4.. Agiradalla taas juoksutettu puomin kontakti. Hyppyrata tosi hieno, mutta taas Taku juoksee ensimmäisessä putkessa seinämää päin ja tulee hieman viiveellä ja hitaammin putkesta ulos. Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta kun Taku juoksee tummassa putkessa seinää päin... laittaa ihan miettimään, että pitäis varmaan käydä peilauttamassa sen silmät?! Anyway, seuraavat kisat on ensi lauantaina Purinalla ja tästä eteenpäin pysäytelläänkin sitten Takun kontaktit SM-kisoihin asti, jottei tarvii siellä sitten jännittää. Takun nollat:

Noahn viikonloppu oli tosi onnistunut ja olin äärimmäisen tyytyväinen meidän kaikkiin ratoihin, paitsi sunnuntain hyppäriin, missä tiputti muurinpalikat. Kaikki muut tapahtuneet virheet oli ihan omasta ohjauksesta johtuvia. Edelleen Noahn menoa hidastaa sen aika runsas kysyminen radoilla, mutta se jää pois kun homma alkaa luistamaan ja Noah saa enemmän itsevarmuutta. Kaikilla radoilla pysäytyskontaktit ja kahdella nollaradalla tästä huolimatta vain 1-3 sekunnin päässä voittajasta. Etenkin Sunnuntain nollaradan aika oli tosi hyvä, vaikka puomi olikin jotenkin oudon hidas. Lauantain hylätyllä radalla lopetti pujottelun liian aikaisin, ei muita virheitä ja sunnuntain hylätyillä itse ohjasin esteen väärälle puolelle, mutta toisessa lopetin radan kesken kun muurinpalikka tippui. Tässä parhaimmat otokset:

Lauantain nollarata


Lauantain toinen ja sunnuntain nollarata:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti