keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pääsiäsralli 2013

Jo oli pääsiäinen!! Yhteensä 12 starttia kahden koiran kanssa kolmen päivän aikana lapsenhoidon lomassa imee aika hyvin ihmisestä mehut... Tavoitteet tuli kuitenkin saavutettua ainakin Noahn osalta! Noah nousi heti perjantaina ekasta startista nollavoiton kanssa 3-luokkaan ja korkattiin vielä 3-luokan nollatilikin sunnuntaina ATT:n kisoissa! Takun kanssa vedettiin aika makealta maistunut nollavoitto TSAUn kisojen hyppäriltä lauantaina ja lisäksi vielä lauantailta toinenkin nolla! Takun muut tulokset oli kolme vitosta ja yksi hylätty rata. Takulla ei paljoa vitosia tuloksissa olekaan... oikeastaan vaan nollia tai hyllyjä, mutta tänä viikonloppuna kerättiin sitten niitä vitosiakin. Yksi teilattu hyppy siivekkeineen, puomin kontaktivirhe ja oma ohjausvirhe... onneksi siis kaikki eri virheitä. Takun radat muuten ihan tosi hyviä, niin kuin myös Noahnkin! Radat oli kaikki  tosi vaikeita ja haastavia, enkä todellakaan olisi toivonut Noahn kanssa heti 3-luokan radoiksi sellaisia, mutta ihan kunnialla me Noahnkin kanssa niistä selvittiin  : )

Valitettavasti Noahn SERT nollavoitto perjantailta jäi kuvaamatta kaiken säädön keskellä, mutta muut radat lauantain hyppäriä lukuunottamatta tuli onneksi tallennettua. Lauantain eka startti meni Noahn kanssa ihan tosi hyvin. Ei oikeastaan muuta virhettä kuin putken jälkeen ohjaajasta etäältä haetut kepit väärässä kohdassa... ja mitäköhän tuli treenattua ennen kisoja?!  Toisella radalla heti toisella esteellä liian aikaisin käännetty olkalinja sai Noahn hyppäämään hypyn väärinpäin ja lopulta lähti hieman lapasesta, mutta rata näiden tapahtumien välissä sujui kyllä mallikkaasti  : )  Hyppäri ei valittettavasti tullut videolle, mutta eipä sielläkään mitään suurta katastrofia.

Takun lauantain ensimmäinen nollarata oli varmisteltu puomin osalta koska Taku on ollut aika porsas puomin kontaktilla, joten aika ei päätä huimannut, mutta ottipahan kontaktin!! Rata muuten tosi hyvä. Nollavoitto hyppärillä oli kyllä ihan täydellinen rata meiltä. Ei yhtään töksähdyksiä tai muuta kökköä ja tällä radalla voitettiin sitten aika hyvällä kaulallakin monta nopeaa koiraa!! Rata vedettiin kyllä aika agrella ja väsyneenä, mutta eipä ehtinyt muuta ajatella kuin ohjausta ja rataa  : )

Lauantain radat, Takun nollat ja Noahn sensuroidut!
Sunnuntaina molemmilla kaksi agilityrataa ATT:n kisoissa. Molempien radat tuntui jotenkin kököiltä, mutteivät kuitenkaan videolta katsottuna näyttäneetkään yhtään niin pahalta kuin miltä tuntuivat. Takun kanssa ekalla radalla teilattu 3-este ja treenatut kontaktit, muuten hyvä rata. Toisella startilla ihan ok menoa ja sitten mun pitää alkaa hienostella lopussa persjätöillä ja saan Takun ohjattua esteen ohi... olisi taas ollut ihan perusvalssi kohdallaan.

Noahn eka rata meni kyllä hienosti. Unohduin vaan ihailemaan koiraa alussa kun se suoriutui alun neljästä esteestä niin hienosti, että unohdin mennä tekemään putken jälkeen persjätön ja vaihtoehtoisesti siis paniikki poispäinkääntö?! Ja tietysti sen jälkeen sitten kielto. Oikeastaan muuta virhettä radalla ei tullutkaan, mutta palautin A:lle kun lähti ilman lupaa, tästä siis hyl. Toinen rata oli kökkö, mutta nolla!! Paljon töksähtelevää ohjausta ja hitahkoja kontakteja. Nollatili on kuitenkin nyt avattu  : )

Sunnuntain radat:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti