lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vantaa 13.4.

Vantaan kisoista kotiuduttu ja kotiintuomisina Takulle tuplanolla sij.4. ja 5. sekä Noahlle tuplavitonen. Ihan mielettömän mukava ja rentouttava kisapäivä. Näin yksin matkustaessa pystyy oikeasti keskittymään ratoihin ja nauttimaan tekemisestä !

Takun radat oli meiltä perustekemistä. Ekalla radalla halusin varmistaa puomin kontaktin ja siksi puomin jälkeinen hyppy pidemmän kautta. Toista kautta pyöräyttämällä olisi varmasti säästänyt aikaa, mutta kontakti oli nyt se tärkein. Muuten olin rataan tosi tyytyväinen ! Toisella startilla mietin pitkään mitä kautta ottaa este viisi... pyöräyttämällä pidemmän kautta vai oikaisemalla huonommilla hyppykulmilla, päädyin sitten ensimmäiseen vaihtoehtoon. Toinen olisi ehkä ollut taas se nopeampi... rata muuten tosi sujuva, mutta ennen keppejä Taku pääsi putkesta aika pitkälle ja joutuu lisäksi vielä kiertämään edessä seisovan ohjaajankin, mutta muuten tosi kivaa menoa!
Noah oli kisoissa niiiiin pätevä!! Hommahan alkaa jo näyttää ihan agilitylta  : )  Agilityradalla ohjauksellisesti ei mitään suurempaa töksähdystä, mutta Noahnkin kanssa puomin jälkeinen hypy pidemmän kautta. Kontaktit ihan ok ja keinulta alastulovirhe. Noahn keinu hakee nyt asettautumistaan kun eilen vedettiin keinua ihan sikana päähän ja tänään pysähdyttiin ennen kontaktipintaa ja siitä hienosti sivuhypyllä alas. Supertyytyväinen radalla olin keppien sisäänmenosta ja keinun jälkeisestä ohjauksesta putkelle!! Voittajan juoksukontakteille jäätiin kaikesta huolimatta vain vajaa 3s. Hyppäri töksähteli sitten ohjauksellisesti vähän enemmän. Liikaa jarrua ennen kolmosta ja vitos hyppy taas pidemmän kautta ja sitten myöhästyin ohjauksessa ja seison Noahn edessä kun sen pitäisi jo päästä putkeen. Putkesta käännös vähän pitkäksi ja kepeiltä liian aikaisin pois ja kepit sitten kokonaan uudestaan. Takanurkan niistoon Noah tulee jotenkin hitaasti ja sen jälkeen en ehdi kunnolla ohjaukseen mukaan ja peruuttelen pitkän matkaa. Kuitenkin ihan tosi tyytyväinen olen Noahn ratoihin ja meidän menoon radalla !! Treeniä vaan  : )
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti