perjantai 26. huhtikuuta 2013

Synttäreitä, hurvittelua ja huoltoa

TAKU. Taku the Orava, ystäväeläin, Smeagol, liito-orava ja agilityn ylimaisteri täytti tällä viikolla 5-vuotta!! Jotenkin on sellainen olo, että se on VASTA 5-vuotta... mun mielestä se on ollut meidän kanssa jo ihan ikuisuuden ! Se on porukan outolintu, mutta silti niin rakas : )Asiaan. Tällä viikolla käytiin hallilla vain keskiviikkona tekemässä ihan mieletöntä riehutreeniä kontakteilla. Molemmat koirat kentälle ja toinen seinään huutamaan ja keräämään turhaumaa yleisössä. Ensin tein A:ta pari toistoa, koiran vaihto, puomia pari toistoa, koiran vaihto ja viimeiseksi vielä keinua pari toistoa molemmilla. Jo raikui halli meidän treeneissä : ) Molemmilla pojilla hyvät kontaktit pysäytyksellä, vaikka aika lämpiminä kävivätkin. Kontakteille mentiin muutaman esteen takaa, joten hyppyjä mahtui myös treeniin mukaan, korkeutena 65cm eikä kummallakaan yhtään tiputusta vireestä huolimatta <3

Torstaina sitten käytiin fyssarilla oikomassa poikia ja Rottaa. Olin ihan varma, että sekopää-Noah on jumissa, mutta mitäpä vielä... ei sillä ollut mitään normaalista pikkujumista kummempaa! Taku sen sijaan oli ensimmäistä kertaa ikinä vähän laajemmin jumissa. Saatiin kuitenkin kerralla kaikki paikat auki ja lupa lauantain kisoihin, mikäli on ihan ok itsensä. En tiedä sitten missä mahtanut mennä. Ensimmäisenä tuli mieleen ATT:n viime kisat, jossa teilasi koko hyppyesteen ja laskeutui kyljelleen?! Joku katsoja sanoikin Takun hypänneen vähän erilailla sen jälkeen... noh, ei voi tietää. Auki kuitenkin saatiin ja nyt on taas vetreän veikeä Orava : ) Rotta on käynyt fyssarilla viimeksi heinäkuussa (?!), mutta ei sillä ole koskaan ollut mitään kummempaa. Nyt kuitenkin kepin perässä juoksemiset hangessa oli jättänyt hieman jälkensä neitokaiseen, mutta saatiin Rottakin kerralla auki. Pieni huomautus tähän kohtaan, että minä en ole vastuussa Rotan fyssarikäynneistä tai kepin heitoista ; )

Lauantaina sitten kisataan ATTn hallilla molempien kanssa kaksi rataa ja lauantaina molemmilla kolme rataa. En näe mitään syytä juosta päivän kaikkia startteja, niin pääseepähän lauantaina aikaisemmin kotiin ja sunnuntaina aamulla ehtii käydä virkistymässä vauvauinissa ennen kisoja : )Ei kommentteja:

Lähetä kommentti