maanantai 16. syyskuuta 2013

14.9. tulosrikas päivä

Lauantaina oli meidän "suuri päivä", jep - tosi suuri, mutta kuitenkin... pojilla oli agilityn piirimestaruus kisat ja Rotta korkkasi koeuransa suojelussa. Päivästä jäi kaikille jotain mukavaa muisteltavaa, sillä Rotta the Halinois teki hienoa työtä Timon kanssa kokeessa ja ansaitsi itselleen koularin IP1 pistein 267! Osa-alueittain A85 B87 ja C95. Harmittavasti jäljelle jäi yksi 10p arvoinen esine ja tottiksessa ei lähtenyt eteen, joka 10p sekin eli eipä siellä kamalasti muuta huomautettavaa sitten ollutkaan :)

Pojille ei tullut menestystä piirimestaruus kisoissa, mutta hyppärillä tehtiin molempien kanssa kuitenkin nollat! Finaaliradalla ohjasin Takun A-esteetn ohi ja suoraan alla olevaan putkeen, joten siihen se mitali sitten menikin. Noahlla tapahtui finaaliradalla kirjaimellisesti kaikenlaista. Joukkueradalla Noahlle 5 ja Takun sain taas ohjattua esteen väärälle puolelle, mutta eipä jäänyt joukkueen menestys meidän suoristusten varaan, joten se siitä. Hyppärillä Takun kanssa tosi kivaa menoa ehkä hieman turha aikaa vievä vastakäännös ennen suoraa putkea?! Vekki olisi ehkä ollut vauhdin kannalta tehokkaampi? Muuten kyllä oikein mallikasta touhua, eikä yhtään hyppyjen hakemista!! Noahn kanssa töksähdyksiä vähän useammassakin paikassa ja huomaa hyvin, ettei Noahlla ole vielä kehittynyt radanlukutaito, mutta selviydyttiin kuitenkin radasta puhtaasti läpi!

Noahlla joukkueradalla kielto hypyltä ennen keinua ja keinu siinä ja siinä, mutta ei saatu virhettä. An jälkeinen suoritus kertoo selvästi, ettei tule pahemmin noita takaaleikkauksia tehtyä... tehot täysin nolla. Kuitenkin ihan ehjä ratasuoritus, niitä tarvitaan nyt Noahn kanssa, että olisi sitten jotain mitä lähteä hiomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti