maanantai 9. syyskuuta 2013

Lieto 8.9.

Ja niin oli kivaa olla juoksemassa taas molempien kanssa radalla!! Mikä ihme siinä agilityssa oikein viehättää?! Tuloksetkin oli aika tarkalleen molempien kanssa tämän hetken tasoa. Takulle neljästä startista kolme nollaa sijoituksilla 1, 4 ja 2. Noahlle sitten vähän kaikkea muuta... mutta ei ne radat ihan kaoottisia ollut, vaikka siltä kyllä tuntuivat. Molempien kanssa vedettiin kontaktit ilman mitään pysähdyksiä ja kunnon vireellä. Hieman kyllä jännittää mitä tästä seuraa Noahn kontaktien tulevaisuudelle, mutta katsotaan nyt... se on hyvä joskus tehdä itselleen ihan uusia juttuja, että kehitys jatkuu eikä jämähdä paikoilleen  : D

Taku tuntuu menevän radoilla kuin mun ajatus ja se se vasta tuntuukin mukavalta! Kaikki neljä rataa meni kokonaisuudessaan tauon jälkeen tosi hyvin. Ensimmäinen voitettiin, toisella Takulle tuli keppien sisäänmenovirhe?!?! En sitten tiedä koska viimeksi olisi tullut..., kolmannella oltiin 4. ihan kaikki 0,6s voittajasta (aika täysin otettavissa pois meidän radalta) ja viimeisellä radalla tultiin toiseksi. Viimeiselläkin radalla kaksi töppiä, heti kakkosen jälkeen ja toiseksi viimeinen hyppy ja voitto meni muualle, mutta muuten oli kyllä ihan tosi sujuva ja KIVA rata! Mikä nyt kaikkein tärkeintä. Taku meni rataa ihan liito-oravana tuli persiin alla eikä hakenut yhtään hyppyjä!! Helppo mennä kun ei pyllystä enää pakota  : )
Noahn kanssa sattui ja tapahtui vähän kaikenlaista... ekalla radalla menin itse tunkemaan kepeille ja sössimään lopun, jonka jälkeen Noah veti ihan jäätävän lentokeinun - korjattiin keinu ja mentiin pois. Toisella radalla ei lähtenyt poispäinkääntöön eikä radan lopussa löytänyt keppien oikeaa väliä. Kolmannella lähti puomin jälkeen vähän lapasesta ja pyörittiin muutaman esteen kuviossa tovi ennen kuin päästiin jatkamaan - loppu tosi hyvin, pysäytin A:lle. Viimeisellä taaskaan ei löytynyt oikeaa keppiväliä ja rytmi hajosi ohjauksesta ihan täysin ja koira vaan tanssi nenän edessä suorittamatta esteitä, joten lähdettiin sitten ihan vaan pois... *huokaus*.... Mitä opittiin näistä kisoista? Tehotreeniin keppien avokulma ja yleensäkin kepit osaksi ratatreeniä. Nyt ollaan paljon menty kaikkea muuta. Radalla tuntui homma olevan ihan jossain herran hallussa, mutta videolta katsottuna ei näyttänyt yhtään niin huonolta, joten ehkä se tästä... treeniä vaan  : )
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti