keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kyllä se kotona osaa...

Mä niiiiin voisin ostaa Noahn kontaktien ja keppien kanssa tuollaisen lippiksen.... BLAAAH... miten turhauttavaa tämä voi joskus olla!!! Tänään siis kävin pitkästä aikaa omalla hallilla molempien poikien kanssa pientä rataa, kontakteja ja keppejä. Noahlla oli ihan SUUUUUPEEEER kontaktit kaikilla esteillä ja keppejä tikattiin menemään kuin viimeistä päivää. Se ahdistus pienen koiran päässä on kummallinen asia, mikä lie sitten aina laukaisee himmailut ajoittain kisoissa... turhauttavan ärsyttävää... Joten mitä opimme tästä?

ÄLKÄÄ IKINÄ JÄTTÄKÖ HUOLELLISIA POHJATÖITÄ KESKEN KONTAKTEILLA TAI KEPEILLÄ!! Maltti on valttia... mutta sillon oli muka pakko päästä sen mahan kanssa lyllertämään kisakentille...

Näinpä. Meillä oli siis tänään erittäin onnistuneet treenit :)  Illalla mennään TSAUn epiksiin vähän kontakteilla leikkimään. Seuraavat viralliset kisat onkin sitten viikon päästä jossain Noahn kanssa, en ole vielä päättänyt. Takulla ei ole nyt tarvetta kisata koska sillä on nollia enemmän kuin tarpeeksi, joten säästetään vähän rahaa.


Tällä viikolla on alkanut projekti Noahn nouto, paikallaanmakuu ja jäävät. Siinäpä tavoitteet tämän vuoden tottiksille :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti