keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kaikenlaista

Kerran viikossa sentään ehtii tulemaan koneen äärelle päivittämään kuulumisia... Viimeisen viikon aikana on treenattu agilitya ihan urakalla, etenkin Noahn kanssa ja siksipä se viettääkin nyt muutaman vapaapäivän radalta. Viime viikolla oli keskiviikkona epikset, torstaina ja perjantaina kävin treenaamassa kontakteja, sunnuntaina oli 4 starttia molemmilla pojilla ja illalla vielä tottis- ja purutreenit Noahlla. Maanantainakin käytiin hallilla.

Noah ja sen kontaktiprojekti... Keskiviikkona kävin epiksissä katsomassa kontaktien kisapitävyyden ja juu... ei ne ihan pitänyt. Puomilta kaksi kertaa pysäytys metrin päähän maahan, lentokeinu ja A:n kahdesta suorituksesta yksi onnistunut. Olin jo päättänyt, että jollen saa treeneissäkään nyt onnistumaan pysäytystä niin jätän sunnuntain kisat menemättä, mutta mitäpä vielä torstaina ja perjantaina Noah teki täydelliset ja nopea pysäytyskontaktit!! Joku lamppu taisi syttyä sen päässä kisoissa kontakteja korjatessa... joten siis Noahkin pääsi kisaamaan sunnuntaina. Päivän ensimmäinen startti oli varmaan meidän paras kisarata ikinä!! Homma tuntui vain sujuvan radalla, muutamaa pientä kauneusvirhettä lukuunottamatta. Radalla vielä kaiken lisäksi puomi kolme kertaa ja jokainen suoritettiin hyvin! Meno oli jopa niin sujuvaa, että kerrankin Noah voitti Takun! Tätä päivää olen jotenkin osannut odottaakin  :)
Muilla radoilla jotain tyhmiä juttuja... toisella itse meinasin juosta keinua päin juuri kun Noah oli pujottelemassa ja tottakasi nuori koira hämääntyi ja siinä sitten pyörittiin. Kolmannella tuli okserin rima alas ja lopetettiin rata siihen ja hyppärillä ohjasin kuin Takua ja yksi este jäi suorittamatta. Kaikenkaikkiaan kuitenkin alkaa homma tuntuvan jo ihan sujuvalta. Ja mikä tärkeintä kaikki suoritetut kontaktit hallussa ja Noah pysyi lähdössä kuin tatti joka kerta!!!! Eipä se lähdössä pysyminen mikään iso homma ollutkaan... piti vain itse olla sen kanssa tarkka ja ehdoton. Sunnuntaina Noahlla oli vielä Salon suunnalla purutreenit Juha K:n kanssa ja otettiin vähän seuruuta vieraalla kentälllä. Molemmat meni tosi hyvin! Noahn seuruu vaan alkaa olla jo niiiiiiiiin hyvä, että sitä kehtaa jo muillekin näyttää  ;)

Taku... se vaan oli niin oma itsensä sunnuntain kisoissa <3.... neljä starttia ja kolme nollaa sijoilla 3., 3. ja 1.!! Viimeiselläkin radalla hyppäsi vain pituuden vinoon ihan omasta ohjauksesta johtuen, joten ei ollut neljä nollaa kaukana :)
Takun treeneissä on lähinnä hassuteltu ja pidetty hauskaa. Maanantaina oltiin Tainan kanssa treenaamaassa ja kehitettiin ultimate häiriötä kepeille. Etupalkalla leijeröiden A meidän välissä seinää päin ok, mun kävellessä vastakkaiseen suuntaan kepeillä kun Taku pujotteli ok, mun leijeröidessä esteitä ja Tainan pujotellessa keppejä Takua vastaan ok.... ja kyllä oli Orava ihan hurmiossa kun sai olla niiiin pätevänä  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti