sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kepittelyä

Tällä viikolla tehotreenin kohteeksi joutui molemmilla kepit. Keskiviikkona hinkattiin molempien kanssa ja torstaina vielä Noahn kanssa uudestaan. Vihdoinkin sain aikaiseksi tehdä jotain esteteknisiä treenejä, joita Noah tällä hetkellä tarvitsee ja Takullekin tekevät hyvää.

Molempina päivinä kepeille menoja etupalkalla. Keskiviikkona MOLEMMILLE tuotti ongelmia jyrkkä avokulmakepeille, myös Takulle. Taku tosin meni ensimmäisellä kerralla oikein, muttei enää toistoilla malttanut hakea ensimmäiseen väliin ja sujahti toiseen... Umpikulmissa ei ole kulmallakaan ongelmaa kunhan itse vaan ei häiritse keppien hakua. Joka kerta molemmat pujotteli loppuun vaikka tein perajättöjä ja valsseja keppien päähän, jäin taakse, sivuun ja viereen, jne. molemmat malttaa pujotella loppuun vaikka palkka edessä odottaakin.

Keskiviikkon tuli tehtyä aika paljon toistoa kepeille ja treeni oli varmasti rankka molemmille, joten otin torstaina vain Noahn kanssa koska se tarvitsee treeniä enemmän. Ajatuksena oli saada jokainen keppisuoritus onnistumaan koska edeltävänä päivänä tuli vähän liikaa epäonnistumisia avokulmilla. Treeni ei ollut niin pitkä, jotta vähän säästetään koiraakin ;)  Lisäksi Noahlle keinua etupalkalla ja kepeillekin mentiin pienen ratapätkän päätteeksi. Keinu oli tosi hyvä molemmilla kerroilla ja muutenkin oli kyllä hyvän mielen treeni. Hieman sai kepeille häiriötä kun menin tavallaan vastaaottamaan esteen taakse Noah keppien jälkeen, mutta  pujotteli kuitenkin :)

Ensi viikolla tehotreenataan molempien kontakteja TÄYSII- metodilla ja ehkä käyn Noahn kanssa vielä jonku keppitreenin... nyt on hyvä hioa näitä kun kisoja ei ihan just ol tulos. Kyllä se agility on vaan niin terapeuttista touhua <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti