lauantai 5. joulukuuta 2015

Sairastuvan treenejä

Viime päivityksestä onkin jo vierähtänyt, mutta eipä täällä paria treeniä kummempaa ole ehtinyt tapahtua. Koko porukka ollaan oltu vuorollamme kipeänä, joten siinähän tämä aika mukavasti kuluukin.

Viime kisojen jälkeen piti käydä tekemässä keppitreeniä, mutta se jäi sairastelujen takia. Onneksi jäikin, sillä viime lauantain treeni Janne Karstusen kanssa oli aika rankkaa, joten eipä tullut liikaa treenattua. Jannen treenissä pureuduttiin perusasioiden tarkistamiseen eli ohjauksista slalom, takaakierrot, välistä vedot ja valssit. Lisäksi juostiin kontakteja ja pientä rataa. Noah oli treeneissä ihan mahtava! Tehtiin tapojeni vastaisesti tosi kova treeni 20min x 20min tunnin tauolla. Koskaan ei olla treenattu kerralla noin paljoa, mutta Noah veti tosi hyvin! Koko treenin aikanakin tippui tasan kaksi rimaa. Lopputulemana kotiinläksyksi saatiin takaakierrot ja välistävedot ja tämänhän mä olenkin tiennyt... pitää keksiä joku nopea tehokas ohjaus, koska nykyisillä ei oikein ehdi ja mä näytän heiluvalta räsynukelta. Onneksi agilityssa ei jaeta tyylipisteitä  :D

Noahille annoin sitten vapaata treenin jälkeen ja mentiin vasta eilen hallilla käymään. Treenasin Noahin kanssa juoksu-Ata ja vaihdoin bumpperin paikan harjan lähelle, jotta saisin sen hyppäämään harjan yli. Toistot oli tosi hyviä! Videolta katsottuna kuitenkin luulen, että siirrän bumpperin vielä lähemmäs harjaa, jotta saisin harjan yli loikan kantamaan vähän pidemmälle ja näin tassut osumaan kontaktille paremmin! Juoksu-A on toistaiseki pitänyt kisoissakin, mutta jotenkin haluaisin suoritukseen lisää rentoutta ja harmittaa kun ei meillä ole omalla hallilla käytössä laskettavaa Ata. Näillä kuitenkin mennään mitä on.

Tein kivan treeniviedon meidän tämän syksyn treeneistä Jounin ja Jannen mukaan! Och här är det:

Seuraavaksi erikois treenivuorossa meillä vielä juoksu-Ata, kepit ja putkijarrut tämän vuoden puolelle! Ja vielä vähän kisaakin  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti