tiistai 5. tammikuuta 2016

Monivammapotilaan sairasloma...

Onnistuinpa saamaan nilkkavamman lisäksi itselleni mukavan pienen flunssan samaan syssyyn, joten viime kisojen jälkeen käytiin tänään ekaa kertaa hallilla. Ehkä ihan hyvä näin. Nilkkaa kävin näyttämässä torstaina erikoislääkärillä varmuuden vuoksi. Nilkassa ei palpoiden tuntunut mitään isompaa. Pitävät nivelsiteet, vähän turvotusta ja mustelmaa, joten diagnoosiksi jäi venähdys. Nilkka on ollut ihan ok, aina eilispäivään asti, mutta nyt turvotuksen laskettua on taas ollut vähän kipeämpi. Sain lääkäriltä mukaan nilkkatuen ja kehotuksen käyttää sitä urheillessa, joten sen kanssa tänään menin. Tuen kanssa homma tuntui ihan normaalilta, eikä nilkka ollut yhtään kipeä, JEIII !!

Huomenna on pakkaskisat Vantaalla Noahin kanssa ja ajattelin käydä vähän vahvistamassa kontakteja. Suomalainen on huomenna tuomarina ja on erityisen tarkka keinun kanssa, joten sitä myös vahvistettiin. Ja kuinka hienoa on meidän LÄMMIN HALLI täällä Liedossa!! Ihan luksusta! Ei paljon pakkaset haittaa kun sisällä on +16 !! Otin Rotankin tälle treenille mukaan, jotta sekin saisi vähän kuluttaa sitä yhtä aivosoluaan näin pakkasilla. Ihan hyvä treeni. Noahista tosin huomaa, että on ollut nyt vähän vaikeita treenejä, koska siitä tulee heti vähän varovainen etenemisessä. Pitää korjata rallattelemalla vähän seuraavissa omissa treeneissä. Lauantaina meillä on Janne Karstusen valmennus, joten taaaaaas saadaan juosta oikeen kunnolla  :)


 Rotta menee kyllä niin kivasti treeneissä, että pitäiskö ihan mennä jonku kivan tuomarin kivoille radoille kokeilemaan malin onnea, josko sieltä se viimeinen LUVA 2-luokkaan irtoaisi.... katsotaan, katsotaan  ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti